Jump to content

Egidijuss

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Egidijuss paskelbtas turinys

  1. Patarčiau apsilankyti www.mascus.lt didžiausia internetinė svetainė Europoje pirkti ir parduoti naudotas statybos, žemės ūkio http://www.mascus.lt/Zemes-ukis , krovimo/kėlimo, aplinkos tvarkymo ir miškų ūkio mašinas ir įrengimus. Patogu naudoti nes viskas lietuviu kalba, tai nera problemu idedant skelbima arba susirasant su pardavejais uzsienyje, nes prie kiekvienos kelbimo rasoma kokiom kalbom su juo galima susisiekti.
  2. Patarčiau apsilankyti Mascus portale http://www.mascus.lt/Zemes-ukis jei nori pirkti ar parduoti techniką . Ten mano dėdė pirko traktorių iš Suomijos ir pastebėjau kad ten dar belekiek visokios technikos: traktoriai, miškovežiai, ekskavatoriai, žemės ūkio technika, priekabos, komunalinė technika ir t.t. manau ten turetu buti geras judejimas, nes kiek zinau portalas matomas visoj Europoj. Per tiek saliu tikrai atsiras kas nupirks tavo traktoriu.
  3. o kodel tu nenori pirkti is uzsienio pardaveju http://www.mascus.lt/Zemes-ukis/Traktor ... earch.html as ne tik pats susideje ten savo parduodama technika bet ir perku is ju geresne kaina. arba dar geriau issiusk nemokamai uzklausa per Mascus portala http://www.mascus.lt/WantAd.aspx Ja gaus visi pardavejai. Aprasai savo ieskomo traktoriaus parametrus ir jei kas tures atrasys.
  4. Sveiki, patarčiau apsilankyti Mascus portale http://www.mascus.lt/Zemes-ukis/Traktor ... earch.html nusipirkau nebloga traktoriu uz gera kaina, parvezima suderinau taip kad moketi nieko nereikejo viska pardavejas sutvarke.
×
×
  • Create New...