Jump to content

vairas5

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    veriskiai

vairas5 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. vairas5

    T-40

    rusija angciau buvo baltarusas db rusas gamintojas
  2. vairas5

    T-40

    Sveiki vėl noriu paklausti reikia pakeisti ziedus t40 tai nusipirkom naujus bet jie ne tokia kaip t40 senu ziedu buvo daugiau ant tepaliniu turiu foto ikelsiu gal patarkit kuris pirmas kopresorinis dedasi ir kur tepalinis nes ju trugsta nors pirkom naujus is parduotuves cia gal kad naujai gaminami pakeite kazka? patarkite
  3. vairas5

    T-40

    o is kur google jieskojau bet nerandu??
  4. vairas5

    T-40

    Matai taip as esu jaunas bet t40 vairuoju 6m as daug zinau apie ji greiciu deze daug zinau bet prie stumuokliu pirma syki lindau ir db per zmones suzinojau kaip sureguoluoti voztuvus tau gerai kad tu viska supranti man tik 16 man sunkiau viska suprast... aciu tiem kurie padejo.
  5. vairas5

    T-40

    o jei i t40 idetas mtz80 kuro siurblis ar voztuvu reguliavimas tas pats ar ne?
  6. vairas5

    T-40

    o koks turi buti cilindru normalus spaudimas
  7. vairas5

    T-40

    o gal jus turit skype kalbet yra geriau nei rasyt?
  8. vairas5

    T-40

    Stumuoklis nekelnoje vostuvo.vostuvus kelnuoje paskirstimo veleneles kur dedasi stripai kurie kelnoje voztuvus. o ne geriau butu i cilindra kur dedasi farsunkes ikisti nuo vyno butelio kamsti arba poperiu ir kaip suki velena ir kaip isauna tada atcukti bsk atgal ir rasti virsutini rimties taska?? o jei pvz gerai sudesi ta cilindra per vistiek turetum zinoti koks spaudimas cilindrose o jei jo nera tai vadinas tada yra beda cilindruose ar gerai supratau?
  9. vairas5

    T-40

    o kaip isitikinti kad tas stumuoklis yra virsuje? o kaip reguluot ta degima? ar iki virsutinio rimties tasko turi likti tarpelis kaip ir dizelui taip ir bendzinui tas pats jei neklystu.
  10. vairas5

    T-40

    kitaip pasakysiu kokia cilindru darbo tvarka? koks spaudimas mazdauk reikalingas cilindrose kad butu norma o jei jos nera ka tada daryti? kaip nustatomas pirmas degimo taskas?
  11. vairas5

    T-40

    Sveiki turiu t40 pakeiciau stumuoklio naujus ziedus kaip nustatyti voztuvu darba arba (degima) nes jis buvo taip kad kad 1 stumuoklis ir paskutinis stumuoklis spaudima rode 0.8 o 2,3 stumuoklis spaudimo visai nerode tai pakeiciau bet reikia voztuvus nustatyti gal kas zino kaip nustatyti kartas pirmas dirba kartas antras arba gal kokia scema turit?? aciu is karto i nuotrauka nekrepkit demesio cia rasau ta ka tetis sake rasyti
×
×
  • Create New...