Jump to content

Karolis12

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Karolis12 paskelbtas turinys

  1. Karolis12

    šinšilai

    Dar klausimėlis, kiek apytiksliai kainuoja užauginti vieną šinšilą?
  2. Karolis12

    šinšilai

    Turiu fermą, kurioje buvo laikomos karvės. Kaip manot ar tokią fermą pavyktų ir ar labai brangu būtų paruošti šinšilų auginimui? Fermą iš plytų, su plastikiniais langais, durys medinės, kurių apačioje sprindžio tarpas. Apie 250 kvadratų ploto.
  3. Karolis12

    šinšilai

    Kokiame diapozone kainos vaikšto? Ar būna, kad krenta žemiau savikainos?
  4. Karolis12

    šinšilai

    Sveiki, gal kas nors turite duomenu apie kailiuku kainas per pastaruosius 10 metu? Ir galbut kas nors dristumete pabandyti prognozuoti, kaip tos kainos keisis per ateinancius 10 metu? Dėkoju
  5. Karolis12

    Pieno kainos

    Sveiki formumiečiai. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę. Klausimas labai abstraktus, tačiau idomu išgirsti ką jūs galvojat. Kiek melžiamų karvių reikėtų laikyti, kad pieno ūkis apsimokėtų, kad būtų 1000 eurų pelno per mėnesį?
  6. Karolis12

    Mėsinė galvininkystė

    Sveiki forumo nariai. Reikia Jūsų patarimo. Esu jaunas, turiu galimybę perimti senelių ūkį. Šiuo metu ūkyje yra 80ha žemės. Laikoma 23 melžiamos karvės. Turima šiek tiek technikos (keletas traktorių, šienavimo technika). Tvartas, kuriame telpa apie 35 galvijai. Dabartinė situacija tokia, kad ūkis eina link bankroto. Kaip manote ar verta pradėti mėsinę galvijininkystę? Galbūt galėtumėt padėti įsivaizduoti finansinę mėsinės galvijinkystės perspektyvą? Ko būtų galima tikėtis ukyje po 5,10,20 metų? O galbūt tęsti pieninikystės ūkį ir tikėtis pagerėjimo? Žinau, kad klausimas labai platus ir būtų galima bandyti ieškoti informacijos internete, tačiau patardami labai palengvintumėt mano apsisprendimą. Ačiū visiems atsakiusiems.
×
×
  • Create New...