Jump to content

donatas_s

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario donatas_s paskelbtas turinys

  1. O tai pumpuojant su ranka pompelę neįtraukia?
  2. Hm, supratau. Gal kur būtu galima rasti instrukcija, kaip tai atlikti tinkamai? Nesenai turime šią techniką tik, tad nelabai dar ką apie ją žinau. Matos, kad su tuo traktoriumi buvo dirbta nemažai, o remonto jis rimto niekada nematęs, nes tepalai neiašku ar kada buvo keisti, nes vaizdelis buvo baisus juos išleidus iš visur...
  3. Sveiki, gal kas galėtu greitai numesti brėžinuką su T25 dekompresoriaus mechanizmu? Artėja šalčiai ir pastebėjau, jog dekokpresorius neveikia. Tai yra jokio pokyčio dekompresoriaus rankenėlę patraukiant į savę. Išoriškai matosi jog traukės veikia, juda, ant cilindrų traukiojant rankenėlę pasisuka viskas. Tačiau dekompresorius neįsijungia. Visuomet kuriasi ant pilnos kompresijos. Kaip ten visas tas mechanizmas giliau veikia? Kas galėtu būti?
  4. Tai ten jį susitvarkyti iš principo nėra kas, jeigu jis pilnos komplektacijos. Aišku, kaip supratau šilumos ten minimaliai.
  5. Gal kas galėtumėte nufotografuoti iš arčiau kaip atrodo tas originalus T25 pečiukas? Ir šiaip gal pas ką mėtosi toks daiktas nereikalingas?
  6. Dėkui už informaciją, žinau kur, galvojau gal čia dar kas pačiose Žiežmariuoise yra.
  7. Kas čia per firma Žiežmariuose?
  8. Čia jau akivaizdu, kad ne padangose esmė perdaryta pavarų dėžė.
  9. Dėkui už atsakymą, įtariu jog pakaitinimas neveikia (nes nuspaudus mygtuką niekas nevyksta, ampermetro parodymai nesikeičia, o turėtu rodyti manau gan stipru iškrovimą), reiks pagal schemą ieškotis galų, ten turėtu jis jungtis per rėlę ko gero, kuri stovi kairiau posūkio rėlės po skydeliu? Laukiu dar daugiau komentarų dėl signalinių lempučių, nes man kolkas ten jos visiškai neaiškios. Plius dar įtariu posūkio stikliukas sumaišytas su kitu, nes mirgsi su posūkiu raudona kažkuri, o paskutinė, kuri yra žalia užvedus variklį dega pastoviai...
  10. Taigi, galinių rato blokavimo mechanizmą pavyko kiek išjudinti, blokavimas pavargus įsijungia, bet tik jį pajudinus nulūžo "pedalo" viršus, liko dabar tik toks strypas, teks keisti; Toliau, kaip minėjau, gal galite išvardinti, ką signalizuoja (kam skirtos) šios lemputės esančios prietaisų skydelyje (dešiniausia, kaip suprantu signalizuoja jog įjungtos tolimos šviesos). Taip pat kam reikalingas antras mygtukas esantis dešiniai migtuko skirto įjungti signalą? ? Ir paskutinis klausimas iš skydelio, ką signalizuoja raudonos lemputės esančios temperatūros rodimo ir kuro (bako) kiekio prietaisuose? Jos pas mane sujungtos kartu ir pastoviai dega įjungus degimą: Dėkui iš anksto už pagalbą, kad ir atrodytu į kvailą klausimą, bet dar žalias esu su šia technika, o tokio skydelio schemos, kaip minėjau nerandu.
  11. Dėkui, kai tik nustos lietus pliaupti, eisiu tą padaryti, ko gero išvalius ten kokio tepaliuko kiek įlašinti irgi nepakenks? Ir tuo pačiu bus dar kiek daugiau klausimų iš elektros pusės, nes šiek tiek neaišku ką turi signalizuoti skydelyje esančios lemputės. Nes kiek turiu parsisiuntęs remonto knygų apie T-25, ten skydeliai kitokie pavaizduoti. Panašų skydelį mačiau lyg ant naujesnių T-30. Nufotografuosiu. Taip pat yra keletas neaiškių detalių...
  12. Kaip prieiti prie galinių ratų blokavimo mechanizmo? Nusipirkom nesenai senuką T25, gyvemimo matęs daug, ir nelabai kokio. Po truputi tvarkausi, renku galus elektroje, nes pridirbtra nesamonių, visur masės atjunginėtos ir pan. Bet šiandien taip jau nutiko, kad teko ištraukdinėti kitą pupsiką užklimpusį, ištraukt ištraukėm, bet pastebėjau jog ratų blokavimas neveikia, tiksliau net įjungti nepavyksta, kadangi pedalas esantis po sėdynę net nejuda, panašu jog viskas užkirmyję. Pro kur ardyti ir kaip?
×
×
  • Create New...