Jump to content

Pafik

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kupiskis

Pafik pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ačiū ,visiems ,už kantrybe !
  2. Tik vis tiek padarymas germo pusetinas. Yra pora vietų pamirštu suvirinti, tie patys cilindrai įtvirtinti ne rimtai - sveleryje isgreztos skyles ir uztvirtinta šinute ,kad neiškristu ,jokiu ivoriu..., darbinių sekcijų kasciai su tepimo taskais ,tačiau neuztvirtinti, kad nesisukiotu kur nereikia. Čia tik trumpai apžiūrėjus... Genys Šiaulių rimtesnis už panašią kaina. Kol garantinis ,nėra kaip pradet tobulint. Kasciai ziauriai minkšto metalo , po metų reikės gamintis naujus, tada reikės aukoti nudazyma ir t.t. Imesciau nuotraukas tu mazgu, kad aiškiau būtų , bet mobiliojo versijoje nemoku. Jokiu ekspluoatacijos knyguciu ar instrukcijų nėra. Gal net nėra tokio daikto... Įdomu kaip jų gamybos kiti padargai, priekabos...? I TEMA : LABAI GERAI PAGALVOKITE IR KRUOPSCIAI APZIUREKITE PRIES RINKDAMIESI DINAPOLIO GERMINATORIU !
  3. Išsiaiškinau ant lovos gulėdamas))) Tik jo, kaip kažkas rašė ,reikia laikyti ant pusės stokus išstumtas.
  4. Turi būti... Aš gi ne pats gaminau germinatoriu ! Jei kitoje pusėje stumokio būtų oras , dujos, spyruokles ar dar kažkas tada suprasčiau ,kad jos akumuliuotu smūgius. Mano atveju abiejose stumoklio pusėse alyva... Nebent ,vienai darbinei sekcijai sutikus kliuty, alyva iš tos sekcijos pereina į kitų sekcijų cilindrus ...jos nesileidžia žemiau priimdamas alyva iš pirmosios, o ta pirmoji sekcija apeina kliūtį... Tikriausiai taip... Nesinervuojam, čia gi diskusijų tinklalapis
  5. Su plugu viskas aišku, ten yra hidroakumuliatorius ir t.t. Čia juk nieko panašaus nėra. Čia juk iš abiejų cilindrų pusių alyva laiko cilindrų stumoklius kietai.Kas čia kur gali spaustis ir ką kopijuoti .Isstumdamas cilindrų stokus keiti tarpą tarp pagrindinio rėmo ir darbinių sekcijų galinių dalių.Reiškia kaip ir keičiasi tempimo kampas...?
  6. Nu, Nu... Gal tu šių laikų inžinierius-mecanikas ir tau viskas taip labai aišku, tačiau man esant tarybinių laikų tos srities specialistui, nelabai...Kam ten iš viso tie cilindrai reikalingi jei jų vietoje galėtų būti eiliniai pavadėliai kaip ir priekineje darbinių sekcijų dalyje ? Kas iš to keičiasi žemės dirbome jei keciame hidrocilindro stoku ilgi pagrindinio rėmo atžvilgiu ? Siaip tai nereikia čia nervuotis, juk tam šis tinklapis ir yra sukurtas, kad juose bendraminciai keistųsi patirtimi, dalintusi nuomonėmis apie technikos pardavėjus ir t.t. ir t.d.p Man peršasi nuomonė, kad hidro cilindrai sudėti tik tam , kad daugiau paimti iš pirkėjo nes padargas su jais atrodo daug rimciau. Gal nuomonė pasikeis padirbus padargu lauke. PS. Ir šiaip Dinapolio germinatoriaus pagamintas nekaip , sekcijos suriktos taip pat atmestinai...
  7. Naują. Dinapolio . Atvežė isardyta tad teko surinkti paciam.Pagal sutarty garantija 12 mėn. Pirmadienį reikės jiems skambinti aiškintis dėl paleidimo ir t.t.
  8. Dvipusio, nes galima pakelti ir paspausti. Jungiasi abi cilindrų pusės prie traktoriaus.
  9. Ačiū. Ten dvipusio vekimo cilindrai.Reiškia reikia pajungti abiju pusių hidro cilindrų žarnas prie vienos traktoriaus hidroisejimo poros,važiuojant dirva išstumti germinatoriaus darbinių sekcijų cilindriukus iki galo , truputį nuleisti žemyn ir vsio?
  10. Pafik

    Pieno kainos

    Čia kalba ėjo , k7aip suprantu apie miestieti , o ne apie mūsų kolega ūkininką.
  11. Reiškia reikia germinuoti sekcijų pakėlimo cilindrus palikus plaukiojancioj padėty ? Jei ne tai būtų tas pats kaip an kieto ...? Toks vaizdas, kad tie sekcijų cilindrai tik tam ,kad už padargus daugiau nudirti))), kad padargas sudėtingiau atrodytų.
  12. Nusipirkau lietuvišką germinatoriu... Ir niekaip nesuprantu kam reikalingi tu darbinių sekcijų cilindrai. Juk galima būtų padaryti paprasčiau (,ant kieto, )kad tie galiniai ratai dirbant nesiektų žemės, o juos nuleidus pervaziuojant darbinės dalys pasikeltu auksciau...?????
  13. Pafik

    Pieno kainos

    ZUM I MUILA !
  14. Pafik

    Pieno kainos

    Karves reikia parduoti , kai jų neliks, trūks pieno tai ir mokės kaina gera islikusiems. Tačiau niekas nenori aukotis dėl kažkieno perspektyvios ateities. Aš jau isparduodu. Tik ne dėl to ,kad paskui kažkam būtų gerai , o todėl ,kad iš kažko reikia dabar gyventi nes iš pieno nebeprasigyvena. Paskui matysim kuo užsiimti..
×
×
  • Create New...