Jump to content

japonas

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario japonas paskelbtas turinys

  1. japonas

    šinšilai

    as smeniskai i ~30m2 sutalpinau 10 seimu, vienam aukste 6+1. 2 takai. tai va skaiciuok.... o aukstu kiek nori gali, tik daugiau nei 4 auktsai nepatugu.
  2. japonas

    šinšilai

    D3l sildymo tai paprastas skaiciavimas. Koks silumos praradimas. Jei patalpa kiaura tai nei vidury lauzas uzkurtas nepades. Elektra po 8centus kazkur nakti kainuoja tai sumesk kiek kilimelio desi ir kokio galingumo. Su el boileriu ir vamzdeliais tai kosmine suma gautus.
  3. japonas

    šinšilai

    Ar pagrindas po kojom geras? Dar reiketu kokia dezute kad butu kur pasislept nes patinas juk uzsuka greituka padaryt. Tai sokinedami gal numyne. O svoris geras?
  4. japonas

    šinšilai

    Kokiu? O nuo kepenu profilaktiskai?
  5. japonas

    šinšilai

    Jei is joniskio seriat tai tik uzsisakot ir atveza ir kaina maziausia. Apmokejimas per 1men laiko. Vadybininkui savo regiono paskambinkit.
  6. japonas

    šinšilai

    Ar kas duoda apsivaikavusiom patelem kokiu priedu prie maisto?
  7. japonas

    šinšilai

    supelijusiame siene randama sporu, svarus normalus sienas reikalingas.
  8. japonas

    šinšilai

    o dar klausimas, pats grybelio neturi?
  9. japonas

    šinšilai

    va pabandykit pasidomet, kalkulatorius ir apie spalvas. gal kam pravers isvedinejant spalvas. http://www.chinchillaklubben.dk/tools/colorcalc/ http://www.chinchillasource.com/chinchillacolors.html
  10. japonas

    šinšilai

    tai siera kiek suprantu tik stabdo, ir neleidzia naujam veistis. bet ne gydo. nera kokiu skiepu ar vaistu is organizmo pasalinti gryba?
  11. japonas

    šinšilai

    o is ko tu sprendi kad grybas pas tave>?
  12. japonas

    šinšilai

    4, nes i stoga remias ir kopeciu reik, as mazas
  13. japonas

    šinšilai

    siera tai gerai, o kaip su ecocidu? ka su juom dezinfekuoji? ir kaip, nes jis juk stipriai pavojingas. as darysiu bandyma su ODOR AWAY, tipo gerosios bakterijos, naukina kvapa iki 96%, taip deklaruoja jie, po laiko parasysiu ar veikia. Odor away jei kam idomu paieskokit internete, atstovas panevezyje yra, buna ir vet. vaistinese, betveterinarija uzsideda nemaza antkaini, pas juos dar ir probiotiku yra, gal kas naudojat i vandeni?
  14. japonas

    šinšilai

    isiterpsiu..... jus lenktyniaujat? taprasme del savigarbos? ar del to kad kiti manytu kad esate "ale", paskaiciau foruma, tai dauguma nori save paaukstint, o kam? naujokam uzuojauta!!! as patarciau susikurt foruma, kad plesti sia veikla, butu skiltis "blevyzgos" ten galetumet savo pilvus pust! o naujokam suteikti pagalbos, as mielai dalinuosi info, jei patikrinta, gal ir mes tapsim uzsienieciais kazkada.... uzteks jum tu neigiamu emociju....
×
×
  • Create New...