Jump to content

coliuke

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    taurages apskr. vilkyskiai

coliuke pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Esu pradedancioji. Turiu romanovu veisles ir lietuvos juotgalves avis. Noriu paklausti kokias ismokas moka. Ar uz galva ar uz eriavedes. Ačiū
  2. O tie maziukai 3men. Neapsoks seniu nes jos rujoja o jie laipioja.
  3. Norejau paklausti. Varant avis su eriukais i lauka per bendra. Avinukus (vaikus)kokio amziaus reikia atimti kad neapsoktu aviu. Pas mane yra 3-2 men. Ačiū
  4. As norejau jusu paklausti iki kiek laiko avis maitina aviukus.
  5. Paziuresim kaip cia mum seksis toliau. Bijau kad kita tiek daug neatsivestu
  6. Mano romanovo avyte kuri turi 4 aviukus,dabar auga visi pakolkas gerai. Tris aviukus avyte pati ismaitina,o ketvirtam papildomai as pamaitinu pieno pakaitalu. Avytei duodam vitaminu,kad butu stipri ir gamintu daug pieno. Eriukus taip pat vitaminais pamaitinam ir gerosiom bakterijom.
  7. Ji visus prisiima,ne vieno neatstumia.dabar maitinu paskutini pati maziausia. O viena niekaip as jo neismokinu zysti ,niekaip negeria. Vaiksto toks susitraukias,nebezinau ka bedaryti.
  8. O cia visus 4 reikia pamaitinti ar 3 ir4 girdyti
  9. Deja, siu.o metu vienintele atsivedusi
  10. Paskutinis 4-asis labai mazas,bandziau girdyti jis be problemu isgere 60 ml. pieno misinelio verseliam ir jam viskas gerai neviduriuoja. Ar duoti papildomai ar ne.
  11. Esu naujoke.mano avyte atsivede 4 aviukus ir nezinau ka daryti. Bandziau girdyti pieno pakaitalu,bet vienas praviduriavo. Dabar negirdau,ka man daryti. Seip neatrodo kad butu alkani,visi ramiai miega,zaidzia. Ar pajegs mama visus 4 uzauginti. Prasau jusu patarimo ka man daryti. Aciu.
×
×
  • Create New...