Jump to content

Tom.

Nariai
  • Pranešimai

    160
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Tom.

  1. Prieš 5 valandas, axe pranešimas:

    Ar yra naudojusiu herbicida Yodo? Raso kad pavasari migle sutvarko…

    Nėra prasmės tvarkyt, sustresuos ir migle ir javai , kokiom dviem savaitėm ,bet migle vistiek sukraus seklas. Miglė tvarkoma iš rudens , naudoju pats asmeniškai ant juodos žemės pigesni varianta  legacy 500 sc    arba legacy pro 

  2. Prieš 23 valandas, Lambyland pranešimas:

    Išrašas iš protokolo:

    Atsižvelgiant į tai, kad kyla abejonių dėl pareiškėjo narystės žemės ūkio kooperatinėje bendrovėje (kooperatyve) „Dievo karvutė“ teisėtumo, o nuo to priklausė atrankos balų skyrimas projektui, kas gali turėti įtakos priimant sprendimą dėl paraiškos tinkamumo gauti paramą, paraiška grąžinama vertinti pakartotinai, įpareigojant Agentūrą įvertinti narystės pripažintoje žemės ūkio kooperatinėje bendrovėje (kooperatyve) teisėtumą, papildomai įvertinti ar pareiškėjas ir kooperatyvas „Dievo karvutė“ nesukūrė galimai  neteisėtų sąlygų paramai gauti, o taip pat įvertinti, ar nėra sąmoningo asmenų veiksmų derinimo siekiant pasipelnyti, apgaulės būdu gaunant paramą, dirbtinai sukuriant sąlygas tokiai paramai gauti (pagal Reglamentų 1306 60 str. ir 2988/95 4 str. 3 dalies nuostatas). Pavesti Agentūrai kreiptis į teisėsaugos institucijas dėl pareiškėjų, žemės ūkio kooperatinės bendrovės (kooperatyvo) „Dievo karvutė“ ir UAB „Investra“ veiklos

     

     

    Hebra patys mokėjot nemažus pinigus už įstojima koop , ko tikitės, dabar jus STTper šikna padarys,  Investros nė vienas projektas nepraėjo su Dievo karvute , visus suspendavo. Būtumėt kokiam  Lžūkt raše , butumėt praėje

  3. Sveiki,

    Gal ne į tema. Bet situacija tokia su viena gerai žinoma įmone buvau pafiksavęs rapso formule -3  ,  su vadybininku ryšį palaikiau  ir buvau viena savaite  rapso kilimas , aš  jam sakau kad laukiam dar ir gerai. Po savaitgalio vėl suskambinu ir sako žinok netyčia užfiksavau, tai be mano žinios užfiksavo kaina ,šiai dienai skirtumas 4k eu. Aišku ,ta vadybinika atleido , nes ne vien man taip padarė  ,kiek žinau ir dar  keliem ūkininkam . Atėjo naujas vadybinikas, sakau kaip su tuo rapsu fiksvimu paliko , nes senasisis vadyb  sakė, kad pafiksavo ir jokios sutarties kokia mėn negavau , kai užklausiau sako kad pafiksuota ir atsiuntė sutartį pasirašyt, tai ka šiuo atveju daryt? Kai buvo sausra, susimokėjom baudas. Dabar už jų klaidas turi vėl mokėt ūkininkai?   Naujoji vadybinkė tegiai ,kad ilgas laiko tarpas praėjo ir kad aš tipo nesąžiningas ir išsigalvoju nesąmones ir teigia kas tau tiek 4 tūkst. ,  nors paskui prasitarė ,kad jo žino visa situacija.  Žodžiu esme supratot, laukiu rimtu nuomoniu ir sprendimu.. 

  4. prieš 52 minutes , koukuozas pranešimas:

    Ar verta komplektuotis Mf power flow pjaunamaja ar vis del to geriau paprasta su atskirru rapso stalu ?  Labai įdomu ir tokio kombaino našumas ?

    Su power-flow , pakulsi ilgiau valanda , tolygiau mase paskirsto , iš rapso galėsi iškart į  javus važiuot kult , pas Nh neklystu irgi ju išstumiamas rapso stalas  , tai irgi bėdu nebus ( nebent yra atskiras rapso stalas , tada turi grįžt namo ir užsidėt) , sietus el  pasižiūrėk ,kad būtų , nes mėgsta priskirt ,kaip papildoma komplektacija. Rinkis nemažesni 6m kederi , ar net 6.8 . Nepamirškim, kad rapsui būtinas  rapso stalas, atpjovėjai, kitaip gan dideli nuostoliai būna.  

  5. On 2021-02-10 at 21:22, koukuozas pranešimas:

    Gal kas turite mf activia 7345 ar new holland 5.80cx  ? Renkuosi tarp šitų kombainu ,norėčiau išgirsti nuomones ,trūkumus  ?

    Abu geri , tik ewa servisas geresnis bus , o išliekamoji vertė ir pardavimo po 5-10m Nh naudai 

  6. prieš 57 minutes , hellboy197 pranešimas:

    Sveiki, turiu klausimą, galbūt kamnors taip jau yra buvę, tai gal patarsit. Perskaičiau “Galimai neteisėtas salygas paramai gauti” ir neradau tokio punkto jog negalėčiau to padaryti. Situacija tokia, mano šeimoje nesame pretendavę į paramas, tai dabar norėčiau tėvuką prastumti į smulkaus ūkio paramą. Šiuo metu musu VED iki 5000€ ir jei šiemet užsėsiu norimą plotą javais, VED taps nuo 7000€, kas reiškia mažiau balų. Žemė kuri turi būti užsėta priklauso tėvui. Taigi klausimas ar gali tėvas man išnuomuoti panaudos sutartimi vieneriems metams tokį žemės kiekį, jog pavasario deklaracijoje jo VED išliktų iki 4999€? O po metų nuomos laikotarpio aš vėl ją jam gražinu. 

    Taip gali

  7. Prieš 8 valandas, 920.4 pranešimas:

    Ne del mandrumo preso jieskau, idomu padiskutuot ir gaut patarimu i ka reiktu atsizvelgti renkantis tarp siu dvieju gamintoju, o tiek krone tiek kuhn abu yra zinomi vardai, o grystant prie presu tai ar kronas su savo transporteriu spaus rulona taip pat kaip kuhnas su penkiais dirzais

           

    Pasidomėk ,kiek kainuotu Krone transporteris ir ar tarkim įtrūkus ar jis remontuojasi . O anksčiau KUHN ,buvo tas pats ,kas ir VICON. O VICON dažnai prašėsi remonto. Apie naujus  modelius nieko negalėčiau pasakyt. Krone visvien auščiau , nei KUHN . 

     

     

×
×
  • Create New...