Jump to content

Ritaka

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Ritaka

  1. Tai duoti tik kokybiska siena ir nieko daugiau kol gausiu danisko pasaro? Gal kokioj Kikoj yra spec normalaus ant to laiko? Negi tik sieno uzteks? O koks sienas laikomas kokybiksas? SUprantu, kad negali buti papelyjes ir pan. Bet kas jiems geriau, kad butu stagaru ar, kad minkstesnis toks butu su daugiau zoles lapu?

    O kodel aviziniai dribsniai (naturalus) negerai?

    Kiek skaiciau irgi raso, kad duoti tik retkarciais. Bet ten raso, kad jokiu razinu ir aplamai jokiu dziovintu ar svieziu vaisiu ir darzoviu niekada negalima duoti. Beda, kad vieni vienai raso/sako, kiti kitaip. Paskui jau nieko nezinai., o kai dvest pradeda tai is viso paranoja uzeina. O tai jus aviziniu imaisot kada ar niekad neduodat?

    1.neduok jokių keramzitinių blokelių, jokių razinų ar dripsnių.-tik sausas(traškantis) šienas ir kombinuoti pašarai.

    2.įsitikink ar visi atsigeria , nors vanduo ir len

    3.gvai bėga, tai nereiškia , kad jie geria (sakau iš patirties)

    3.kuo mažiau vaikščiok po patalpą, duok jiems ramybę.

  2. Dėkoju už infornaciją dėl regisracijos į Kopenhagos aukcioną. Parašius laišką po kelių dienų gavau anketą.Bepildant iškilo klausimas dėl barkodų skaičiaus. Nežinau kiek jų užsakyti, kiek laiko jie galioja ir ar papildomai jų bus galima užsisakyti. Nenoriu apsijuokti ant viso pasaulio.Būčiau dėkinga už paaiškinimą.

  3. Kažkaip tuo savo kailiu nesinori išbandyti, nes per metus šinšilos pabrango dvigubai, tai vis tų naujokų nuopelnas. Galėtų patyrę augintojai daugiau informacijos pateikti, kaip kompencaciją už gerą naujų šeimų pirkimą.Juk nereikia nei lupti, nei siųsti į aukcioną ir pinigai sumokami iš karto.Džiaugiuosi už juos ,(gal ir man kada nos pasiseks), nes ne visada tokie geri laikai buvo-išlieka kantriausieji ir geriausieji.

×
×
  • Create New...