Jump to content

Ritaka

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Ritaka paskelbtas turinys

  1. Ritaka

    šinšilai

    1.neduok jokių keramzitinių blokelių, jokių razinų ar dripsnių.-tik sausas(traškantis) šienas ir kombinuoti pašarai. 2.įsitikink ar visi atsigeria , nors vanduo ir len 3.gvai bėga, tai nereiškia , kad jie geria (sakau iš patirties) 3.kuo mažiau vaikščiok po patalpą, duok jiems ramybę.
  2. Ritaka

    šinšilai

    sveiki senieji augintojai, kaip sekasi šiom dienom susitvarkyti su oro drėgme? Kokią drėgmę palaikote?
  3. Ritaka

    šinšilai

    sveiki, ką patartumėte duoti šinšiloms kai joms užkietėja viduriai. (spirukas trumpas ir storas). Dėkoju.
  4. Ritaka

    šinšilai

    Džiugu, kad forume yra žmonių kurie pateikia naudingos informacijos ir atsako į klausimus. Dėkoju Jums visų pradedančiųjų šį verslą vardu.
  5. Ritaka

    šinšilai

    Dėkoju už infornaciją dėl regisracijos į Kopenhagos aukcioną. Parašius laišką po kelių dienų gavau anketą.Bepildant iškilo klausimas dėl barkodų skaičiaus. Nežinau kiek jų užsakyti, kiek laiko jie galioja ir ar papildomai jų bus galima užsisakyti. Nenoriu apsijuokti ant viso pasaulio.Būčiau dėkinga už paaiškinimą.
  6. Ritaka

    šinšilai

    Sveikinam, nors 4 išmaitinti tai bus sudėtinga, reiks papildomai maitinti . Tai iš kur pirkote tokias veisles pateles.
  7. Ritaka

    šinšilai

    Kažkaip tuo savo kailiu nesinori išbandyti, nes per metus šinšilos pabrango dvigubai, tai vis tų naujokų nuopelnas. Galėtų patyrę augintojai daugiau informacijos pateikti, kaip kompencaciją už gerą naujų šeimų pirkimą.Juk nereikia nei lupti, nei siųsti į aukcioną ir pinigai sumokami iš karto.Džiaugiuosi už juos ,(gal ir man kada nos pasiseks), nes ne visada tokie geri laikai buvo-išlieka kantriausieji ir geriausieji.
  8. Ritaka

    šinšilai

    Tai jūs mane jau subalamutinot, tai sakot Joniškio papašarais nerekomenduotumėt šerti , o ką Lenkiški ar Vokiški tai kokybiški, o gal tik kainų skirtumas. Būtų įdomu sužinoti ,visgi kurie pašarai yra patikimiausi ir kokybiškiausi.
  9. Ritaka

    šinšilai

    kas gali paaiškinti, kaip užsiregistruoti į Kopenhagos aukcioną , kad galėčiau šinšilų kailiukus siųsti, kaip gauti tuos "barkodus".dėkoju
×
×
  • Create New...