Jump to content

Kotryna123

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Kotryna123 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kotryna123

    Avių liga

    tai dar geriau... vadinasi, ji tiktai pardavimui, ar imanoma pagydyti?
  2. Kotryna123

    Avių liga

    Sveiki. Tai va, avies kauliukas suluzes tas plonas (parodyta juoda rodykle). Imanoma suauginti? Nuo ko - nezinau. Bent manau, kad kauliukas, nes paciupineju kita koja, kitu aviu kojas - normaliai, kieta, o pas sita kazkas ne taip. Atrodo, kad tikrai sitas kauliukas luzes.
  3. Kotryna123

    Avių liga

    Na, atrodo, kad tas tepalas Dolobene padeda. Nes eriukas jau pats stojasi, gal dar reikalauja daug pastangu, bet dabar jau ir ant koju stovi ir pats stojasi. Nuejusi pas avis radau, kad avis nesikelia, pakeliau - ant galines kojos nestovi, pakeles vaiksto. Tai dabar irgi istepiau. Vadinasi problema tikriausiai yra ne kazkokia eriuku liga. Galbut joms netinka betonas (ten paklota pakratais, na, bet nera labai daug) ir yra saltoka? Del to kyla koks nors uzdegimas...
  4. Kotryna123

    Avių liga

    Sveiki, susiduriau su problema. Turiu du eriukus ir jiems abiems kazkas negerai su kojomis. Abiems 1-2 savaites. Vienas auginamas namie vaiksciojo, buvo energingas. Viena diena nebeatsistojo, pradejom tepti delebone (kaip fastum ) ir na, atrodo jam geriau, bando pats stotis, dar labai sunkiai iseina jam stoveti bet stovi. O siandien atsinesiau is aviu kita eriuka, kuris nestovi ant dvieju kojyciu ir laiko jas pakeliusias, kai palieti sanariuka, jis traukiasi, na rodo, kad skauda. Gal kas susidure su sia problema ir zino kas tai ir kodel?
×
×
  • Create New...