Jump to content

ArviTamis

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ArviTamis

  1. 1 minute ago, prancius pranešimas:

    turiu klausima siek tiek gal ne i sia tema bet siek tiek :)

    Rusiuos netolimoje ateityje uzsiimti grudais. Toks klausimukas kaip parduodat tiesiai nuo kombaino ar is lauko ar is kiemo kaip zinote kiek sveria? Kaip suprantu atvaziuoja vilkikas su stalciumi issiveza ir kas toliau?

    Klausimas apie kokius plotus/grūdų kiekius eina kalba.

  2. 3 minutes ago, Zilvis55 pranešimas:

    Buvo gi prieš savaitę ir didesnė kaina. Logiškai mastant pasiskaitai ankstesnius pranešimus ir numeti po 2 eur. Nes matif  apie tiek žemesnis. Bus dar tu kainu kalnu ir pakalniu. 

    Dabar kaina aukštesnė nei praeitą sav. (bent JAV tai tikrai, o matife, kažkur skaičiau, kad gruodžio mėn. kontrakto kaina buvo pasiekusi 180eur. bet laaabai trumpą laiką, net nepastebėjau tokio šuolio, ir tada buvo dėl ko kilt, nes didžioji dalis kviečių augintojų bijojo sausros, tačiau palyjo lietus ir kainos krito, o kas išprovokavo šį kilimą nesuprantu).

  3. Šiandien susigundėm litagroj uzfiksuot 2kl po 149 elevatoriuj, aišku, lyginant su matif'u atrodo gan apgailėtina formulė bet kaip mums mažiukams (fiksuotas kiekis tik 40 t.) bus gerai tikėkimės, nes vienintelis lytagros elevatorius arčiausiai yra už 7km. o kiti supirkėjai, kur daugiau duotų jau už 37 km.  ir jie su tokiu kiekiu net nenori prasidėt, sandėliuot irgi nėra kur. Tai nusprendėm, kad švaistyt brangų javapjūtės laiką, kratytis 37 km. ir dar ten stovėt vos ne parą– neapsimoka, nes lietus dar ne tokius nuostolius gali padaryt. P.S. Amilina pasvaly 02.10d. II kl. sakė 155eur. tai db kokie +2 eur turėtų būt.

  4. Matifas vėl atsidūrė aukštumose šių metų. Patarkit kur ir kaip fiksuot kainą Biržų, Pasvalio regionuose, kai fiksuojamas kiekis nedidelis, t.y. iki 50t. Matifas 2017m. gruodžio mėn. 175 eur. o litagra 144 naujam derliui kažkur tesiūlo, nesueina galai, kodėl toks milžiniškas skirtumas ? :o Prieš pat sezoną ar sezono metu esu pastebėjęs, kad litagra laiko maždaug -18 nuo matifo (kalba eina apie pristatymą į elevatorių), o dabar gaunasi net -31, kažkas nenormalaus arba kažko nesuprantu, apšvieskit, kolegos.

×
×
  • Create New...