Jump to content

irgi

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

irgi pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. irgi

    Triušių auginimas

    visgi a manau kad triusiu instinktas esant galimybei kastis urvus, visgi urvinis gyvunas. Juk plykam lauke kur jis slepsis esant blogam orui? lietui? nuo plesrunu? Manau būdelę, kokią nors reikės sukalti, ar kokių dėžių padėsiu, kad nuo lietaus pasislėptų ir triušiuotis turėtų kur.
  2. irgi

    Triušių auginimas

    Aptvaras pusės hektaro dydžio, manau, kad penki triušiai turės pakankamai vietos ir nepuls knisti. Ar visi tik rimtai fermose ir narvuose auginate ir niekas nebandėte auginti pusiau laisvėj. Aš pabandysiu, tik nežinau kokius pirkti, gal kas žinote kurios veisles lepios ir tikrai neišgyvens. Tai tokių nepirkčiau.
  3. irgi

    Triušių auginimas

    Aptvaras mano geras, įkastas 20 cm į žeme, su elektriniu piemeniu, kad net sraigės nepabėga. Man įdomu ar jie neišstips per žiemą, ir kaip vadinasi tokia pusiau laukinė veislė. Ar visi taip gali išgyventi.
  4. irgi

    Triušių auginimas

    Sveiki, noriu pradėti auginti šiek tiek triušių, iki 30 per metus, sau pavalgymui. Paskaičius apie fermas, kergimą, skiepijimą, šėrimą, girdyklas - pasirodė per daug sudėtinga. Esu sraigių augintojas, turiu aptvertą 0,5 ha aptvarą, tai ir triušius norėčiau auginti sraigių stiliumi. Girdėjau, kad triušiai gali gyventi kaip laukiniai - išsiknisa urvelius ir dauginasi sau kaip "triušiai" . Minta žole, tereikia žiemai įmesti šiek tiek burokų, šieno. Gal galite pasakyti kaip vadinasi tokių "žieminių" triušių veislė ir kur jų gauti?
×
×
  • Create New...