Jump to content

Arunse

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Lietuva

Arunse pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Arunse

    PLŪGAI

    Is Aukstaitijos,na atsilo, uzteks kompa maigyti,,reiks imtis darbu. Pranesa sniego reiks siupelio ieskoti Geru ka tik prasidejusiu Metu!!
  2. Arunse

    PLŪGAI

    Kodel molyje jei nera akmenu turi traukti varztus? juo labiau,kad priesplugis paima kazkiek.Pusbrolio is dalies ir buvo pasirinkimas,kad lengvesniu neikiso i moli, nejo arti. Nuvaziuok, paziurek kaip rimtai jie padaryti:kojos,galva,remas,ratukas.Sunkioj zemesj kaip tik sunkesnis,nesokineja eina stabiliau.Angluose raudonmoli ardavom, naujesni ir angliski luzta jau, pridaryta ausu,traukiu,traukeliu,zodziu.....vartojimas...pergerai padarysi bankrutuosi. niekas nepirks.
  3. Arunse

    PLŪGAI

    As ariu su tokiu, pusbrolis aria. Vercia tikrai ne blogiau nei Overxxxm.Priesplugiai labai gerai molyje.Jei sunki zeme turi ziureti,kad plugai stiprus butu.Pvz kvernu kojos atlinksta ir ne kiekvienas remas laiko.Angluose dirbau, zemes sunkios, garsiu firmu plugai nelabai pasiteisina tenai apie trecdalis ukininku naudoja Dowdeswell labai stipriai padaryti.Man parveze didesnio uzgriebio,turi skambinti,kalbetis.Paprasciausiai pasiziurek internete kaip aria,ju daug klipuku yra ,o pvz Fiskaro ne vieno neradau vartomo,todel ir suabejojau Tavo pasirinkimu.Jei Dojus ir kitos firmos veza detales tai ju Lietuvoj reiskia yra ne vienas ir ne du.As kai pirkau daugiau mokejau.
  4. Arunse

    PLŪGAI

    O kada atsipirks tas kvernas uz 5000 euru,? bet savas daiktas yra savas(,kada nori tada ari) as pirkau uz 2000 euru Anglu gamybos vartoma is Jusu krasto ir nekiek nesigailiu,detaliu parveza ir aria ne blogiau nei kiti. Nera cia mums ko pyktis,bet kadangi yra diskusiju forumas tai padiskutuokim
  5. Arunse

    PLŪGAI

    Nepyk kolega,bet taip nesiblaskyk .Nuo overumo,kvernelando link Fiskars.Kad ir koki pirktum, ka bepadarytum ateity vistiek gailesiesi. Nes visi giria savo preke i reklama yra metami dideli pinigai,o apie minusus brangias detales nutylima.Reikia vaziuoti ziureti klibinti ir t,t.Pvz man luzo garsios firmos plugas pirkau pigu, stipru islaikymas pigus esu patenkintas aria vienodai kaip ir garsios. O Fiskars tai ar juos dar gamina? nupirksi kur detaliu gauti?
  6. Arunse

    PLŪGAI

    Ta firma nenaujais prekiauja.Paprasciausiai prekiauja ivezta zemes ukio technika,plugai,traktoriai ir t,t. Bet kaip sykis pardavime pas juos tuo metu buvo nemazai kvernuDar gyresi,kad didziausias kvernu pasirinkimas Lietuvoj,akcijas tipo dare,zodziu...
  7. Arunse

    PLŪGAI

    Cia su ausimis korpusai sujungti,nieko gero,ausys luzta,varztai trukineja daug geriau istisinis.Ir siaip plugu sferoje daug idomybiu.Kaimynui spali per pati darbymeti atlinko Kverno koja,reikia keisti visa korpusa( naudotas 1000 eur),aisku naudotos dalys jau isparduotos,kaimynas paskambina i firma kur plugais prekiauja sako yra korpusas 500 eur,tik apkeisim atvezk ta linkusia?? Kas gali paneigti,kad ta linkusi nebuvo istiesinta ir ideta i parduodama pluga?? Ir stume ta kverna latviams.
  8. Arunse

    Plūgai OVERUM

    Tai ko cia skubeti? juk ziema dar ipusejo bus tu plugu,geriau palaukti,nei paskui nagus grauzti
  9. Arunse

    Plūgai OVERUM

    Mano manymu plugo remas , galva ir yra svarbiausias kriterijus. Visa kita istaisoma,keiciama ir t,t.Cia dar vienas kolega ir vaziavo berods i pajuri per visa LT pamate virinta ir viskas ne kalbos apie pirkima.Jie luzta ir nevirinti,o suvirinti tai....aisku,kad lus.Ir aplamai tokiai firmai geda turetu buti,kad virintus veza ir pardavineja.
  10. Nemanau,kad pelnas yra labai didelis,jei perka neatgrusta,be dideliu defektu traktoriu,nes labai pigiai normalesniu tikrai nera.Aisku ne musu reikalas,kiek kas uzdirba,bet jus raskit dvigubai pigiau Europoj traktoriu normalu, plius parvezimas.?
  11. Arunse

    Plūgai OVERUM

    Tai gal kolega per daug pinigu turite,kad uz tokia kaina pirkti virinta pluga? Toks jausmas,kad plugu nebutu.Kiek aplinkui turejo ar patys virino plugus tam tarpe ir man, ilgai nelaike.Uz keleta tukstanciu daugiau nepirkciau.Nuperki susidedi geras detales(isleidi nemazus pinigus) o jis luzta ir kur deti?
  12. Arunse

    Plūgai OVERUM

    Tai cia man pasiseke as ir pirkau is Taurages savo Dowdeswell ir dar internetu! Atveze, pajungem veikia. Per telefona jauciasi zmogaus kalba.Kiti tokie arogantiski,kad norisi mesti rageli.
  13. Arunse

    Plūgai OVERUM

    Detaliu yra pirkti Dojuj, bet is ten neteko pirkti,nes parveza detaliu is ko pirkau pluga,dar nepavede
  14. Arunse

    Plūgai OVERUM

    Turi varztines,jei linktu sakykime korpuso ,,koja,,tai reiktu keisti,tik ta koja,ji nesujungta su kita.Siaip atrodo griozdai tokie,bet velka nesunkiai,gerai vercia.Anglai blogai nedaro.
  15. Arunse

    Plūgai OVERUM

    Dowdeswell, marke, DP 7 modelis berods,kai dirbau Anglijoje tai sunkiose zemese jie dauguma atveju tedirba,nes geru brendu tiek prisiziurejau luzusiu,kad... .Man ir kilo tokia mintis,kad kazin ar jie verti savo vardo,nes uz varda mes sumokam laabai daug.
×
×
  • Create New...