Jump to content

Audrius414

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Nesvarbu

Audrius414 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Audrius414

    braskininkai

    Supratau dekoju. Tik dabar bus galvos skausmas kaip sumazint dirvos ph su durpemis turetu but bent 10 cm sluoksnis otai lb brangiai atseis,reikia kazka kita mastyt.
  2. Audrius414

    braskininkai

    Aisku supratau. Siandien skambinau del frigo daigu sakau kokios kainos? Sako otaikam tau ju reik juk yra jau isaugyntu daigu tai nieko ir nebesupratau pagal to zmogaus pasakyma frigo daigus augini kad ne braskem o kitiems daigams isgauti.... labaratorijoj istyriau ph tad patare zeme patrest naturaliomis durpemis,bet kiek girdejau tai ir yra matuokliu ph nustatyt.
  3. Audrius414

    braskininkai

    Dekuj labai jusu atsakymai pravers man labai. Apie frigo daigus juos pasodina tik vienam derliuj 60 dienu laukt ar kitais metais taip pat bus ju derlius taprasme ar jos nevieno karto naudojimo beto jos buna a b A.+ A++ zinau kad derlingumu bet ar nevisi zmones ir pirktu pacias derlingiauaias arcia kitame paslaptis slypi visai
  4. Audrius414

    braskininkai

    sveiki visi,uzsimaniau auginti braskes,norėjau paklaust >>kuo skiriasi frigo braskes nuo kitu braskiu daigu zinau,kad jos buna saldytos. nes yra rumba honeyoe ir tt ivairiu veisliu. >>istyriau savo dirva ir gavau dirvos ph 7,6 ar imanoma nurugstinti dirvos ph su kalkemis,nes kiek skaitinejau turi but tarp 5-6 ph. >>Taigi as daryciau sitaip.>>atejo pavasaris pasodinau braskes patresiau zeme,pries ziedu formavimasi nupurksciau nuo ziedagriauziu,po ziedu sprogimo deciau siaudus,kad braskes nebut purvinos bei zole maziau augtu.taigi juk kai pavasari buna dar salnu ar reikia dengti tai kazkokia agro plevele ar nieko nereikia.beto kur det siaudus kai sakykim braskiu sezonas baigiasi juos sugrebt ir ismest arkaip? nes rudeni pries ziema manau juos vel reiks det kad nepersaltu. Aciu labai uz atsakymus.
×
×
  • Create New...