Jump to content

edmundukas4

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    edmundukas4 reacted to Eleo in šinšilai   
    Vėl praūžė kasmetinė "Kopenhagen fur" paroda. Lankomės antrus metus iš eilės, tad ir įspūdžiai palyginamieji tik už minėtą laikotarpį.
    Be abejonės, 90 % parodos skirta tikslinei auditorijai - audinių augintojams. Paslaugų ir produkcijos pasiūla antrus metus ta pati. Kažko naujo nepastebėjome, nebent tai buvo kažkas specializuota ir žinoma tik tiems, kas konkrečiai kažko ieškojo. Deja, šinšilams neradome nieko, kas būtų pravertę. Leidome sau pasvarstyti, kad lietuvių meistreliai su savo gamybos narvais tikrai galėjo pasidemonstruoti, nes parodoje puikavosi tik narvai audinėms. Gal pasiteiravus ir būtumėm radę, kas gamintų pagal spec užsakymą, bet atvykus į parodą, norisi matyti pasiūlą, o ne ieškoti.
    Lankytojai kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiemet- be vietinių danų , gan nemažai lietuvių ir slavų kilmės atstovų. Tad gal prasilenkėme ir su forumiečiais .
    Kailiai. Jų šiemet būta įvairesnių, užmatyta naujų mutacijos būdu išvestų audinių kailių. Nustebino lapių kailių įvairovė. Kiekis nedidelis, bet kokybė ir grožis tikrai spindėjo. Daugumoje šių lapių kailių augintojai  iš Norvegijos, tad ir pagrindiniai prizai iškeliavo ten.
    Šinšilų kailių stalas šiemet buvo nežymiai , bet gausesnis. Suprantama, kad danai nepralenkiami, visi trys "Standart'ų" pagrindiniai laimėtojai šiemet ( kaip ir praėjusiais metais) - danų augintojai. Nustebino vokiečių augintojų aktyvumas ir puikūs jų augintinių kailių ivertinimai, matėsi kažkiek lenkiškų pavardžių ir vienas mūsų tautietis, bet gyvenantis ir turintis savo ūkį Danijoje,
    Labai dažnai Lietuvoje minimas Bering ūkis, nei šiemet , nei praėjusiais metais nepateko tarp lyderių ( nors jis būtent taip pristatomas ir reklamuojamas Lietuvoje) . Tai dar labai "jaunas" ūkis ir kad pasiekti reikiamus rezultatus - reikia laiko ir patirties. Bering ūkis ją tik kaupia, tad iki lyderių dar jiems tolokai. Nebent lyderiauja savo gyvūnėlių pardavimu lietuviams
    Vėliau įkelsiu nuotraukų
  2. Patinka
    edmundukas4 got a reaction from Mindaugas 21 in šinšilai   
    biopirox'sas
×
×
  • Create New...