Jump to content

kaarkaass

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kaarkaass paskelbtas turinys

  1. Sveiki, Turiu tokia problemele. Nesenei nusipirkau T-16 su krautuvu. Tik va nebesuprantu as to krautuvo hidraulines sistemos gedimo. Viskas veikia tik tada jei darai du darbus kartu, pvz, keli kausa ir nuleidi koja vienu kartu. Nesvarbu ka bedaryciau, bet reik daryt du darbus issyk, kitaip neveikia nei tas nei tas.Ten yra dvi dezutes pajungtos nuo vieno siurblio. Taigi gal kas susidure su tokia problemele? iskarto aciu uz patarimus.
  2. Sveiki, Turiu tokia problemele. Nesenei nusipirkau T-16 su krautuvu. Tik va nebesuprantu as to krautuvo hidraulines sistemos gedimo. Viskas veikia tik tada jei darai du darbus kartu, pvz, keli kausa ir nuleidi koja vienu kartu. Nesvarbu ka bedaryciau, bet reik daryt du darbus issyk, kitaip neveikia nei tas nei tas. Taigi gal kas susidure su tokia problemele? iskarto aciu uz patarimus.
  3. Sweiki. as esu smulus jaunasis ukininkas, turiu 10 ha zemes. savo ukyje noreciau iveisti netradicine augalininkyte, labiausia noreciau auginti vynuoges. Gal kas zinote kokios vynuogininkystes perspektyvos lietuvoje? kaip reikala su relizacija?
×
×
  • Create New...