Jump to content

sansumg

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius sansumg

  1. DĖL INFORMACIJOS PATEIKIMO

     

    Gerb. pareiškėjau,

    norėtume informuoti, jog vadovaujantis Nacionalinei mokėjimo agentūrai prie Žemės ūkio ministerijos (toliau – Agentūra) Jūsų pateiktos 2015 m. lapkričio 23 d. paramos paraiškos Nr. 19JU-KV-15-2-06852-PR001 (toliau – Paraiška) pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos (toliau – Programa) priemonės „Ūkio ir verslo plėtra“ veiklos sritį „Parama jaunųjų ūkininkų įsikūrimui“ (toliau – Priemonė) X skyriuje „Projektų atrankos kriterijai“ pateiktais atsakymais į klausimus apskaičiuota.

    Pažymime, kad paramos lėšų pakanka tik toms paraiškoms pagal Priemonę, kurių atitiktis atrankos kriterijams buvo įvertinta nuo 73 iki 95 balų, o paraiškos, surinkusios mažiau atrankos balų, esant lėšų Priemonei trūkumui neteikiamos vertinti dėl tinkamumo skirti paramą.

    Agentūra, vadovaudamasi Taisyklių[1] 39–41 punktais ir Administravimo taisyklių[2] 54–61 punktais, atliko surinktų paraiškų pagal Priemonę atrankos vertinimą ir sudarė paraiškų atrankos pirmumo eilę (toliau – Eilė). Administravimo taisyklių 56 punkte nurodyta, kad Eilė sudaroma vadovaujantis paramos paraiškoje pateikta informacija.

    Norėtume informuoti, kad 2015 m. lapkričio 16 d. – gruodžio 18 d. kvietimo paraiškų bendra prašoma paramos suma sudarė 21 429 121,04 Eur ir viršijo 2015 metams Priemonės paraiškų priėmimo etapui skirtų lėšų sumą (pateikiami 2016 m. kovo 25 d. duomenys).

    Paraiškos

    Paraiškų skaičius

    Prašoma paramos suma, Eur

    Surinkusios 95–73 atrankos balus (pakanka lėšų)

    196

    9 896 711,12

    Surinkusios vienodą 72 atrankos balų skaičių (visoms nepakanka lėšų)

    9

    476 941,94

    Surinkusios 71–50 atrankos balų (nepakanka lėšų)

    233

    11 055 467,98

    Iš viso

    438

    21 429 121,04 Eur


    Va tokie va rezultatai. Buvo galma gaut parama, bet paskutiniai pakeitimai sinsilam lb koja pakiso, nors ir tada dar buvo galma megint, bet lb daug savu lesu reikalautu... kuriu pas jaunus ukininkus dar nera.

  2. Sveiki  :icon-wink:  Darbais užsikapstęs prieš šventes tai net nebuvo kada normaliai čia visko pasiskaityt. Paraiška jau Gruodžio pradžioje pridaviau. Paramai buvau pasiruošęs gan stipriai iki atnaujintu reikalavimu ir aišku to SGV kuris ir pakišo koja. Einu su mažesniu balu skaičiumi.... Galėjau balu pasididinti jei prašyčiau 80% paramos, bet ten išvis žvėrišku savo investicijų reik. Lauksiu pavasario, žiūrėsiu kas gausis :) Jei negausiu paramos, tai mažais žingsneliais pats pradėsiu. 

  3. Galite, kad ir iš Amerikos pirkti gyvūnus, nesvarbu, veterinarijoje registruojate tik bandą ir kiek tiksliai auginate šinšilų. Pirkimo dokumentų jūsų gali paprašyti tik VMI. Jeigu norite apsidrausti, pirkdami brangius gyvūnus iš Europos, kad jų mirties atveju galėtumėte apskaitoje juos priskirti leidžiamoms išlaidoms, jūs turite veterinarijos tarnybai pateikti šių gyvūnų ES vidaus prekybos sertifikatą (kai registruojate parvežtus gyvūnus) ir tik tada vet.tarnyba galės išduoti pažymas, kurių galbūt jums kada nors prireiks.

    Dėkoju už išsamų atsakymą. Dabar viskas susidėliojo ;)

  4. Kokie dar popieriai, nenusikalbėkit, jei perkate gyvūnus iš kitų ES šalių, reikia vet.tarnybai pateikti Europinio tipo sertifikatą, kurį išduoda kiekvienas normalus augintojas, perkant gyvūnus čia, Lietuvoje , vet.tarnybai jokių popierių nereikia. Beto, kad ir pirksite iš ES šalių, vet.tarnybai galite to ir nepranešti, čia to reikia tik jūsų pačių saugumui gyvūnų apskaitoje.

    Hm... reiks dar karteli su VET tarnyba susisiekt, nes kaip pirmai snekejau, tai jie net nieko nezinojo kas kaip, gal todel ir suklaidino. Taip gaunasi, jei perku is Lenkijos, reik Europinio tipo sertifikato, o jei is LT ukininku, tai nereik? Tik pranest VET, kad registruotu banda ar kaip?

  5. Koks grybelis, jei pastatas naujas, sildomas ir veltiliuojamas kaip turi but? ;)  Tai kiek suprantu su VET tarnyba nebuvot susidure??? ar jus net neregistrave savo ukio? Jei taip tada suprantama ;) O ju kiekio pacioj pradzioj tai tikrai nebijau, esu panasius grauzikus augines :)

    O kur tas ukis Aruno? gal tada numeriuka numestum, pasiskambinciau pasiteirvimui :)

×
×
  • Create New...