Jump to content

sansumg

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

659 profilio peržiūros

sansumg pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. sansumg

    šinšilai

    Surinksi, tik paramos efektyvuma reikia mazint minimum iki 80%.
  2. sansumg

    šinšilai

    DĖL INFORMACIJOS PATEIKIMO Gerb. pareiškėjau, norėtume informuoti, jog vadovaujantis Nacionalinei mokėjimo agentūrai prie Žemės ūkio ministerijos (toliau – Agentūra) Jūsų pateiktos 2015 m. lapkričio 23 d. paramos paraiškos Nr. 19JU-KV-15-2-06852-PR001 (toliau – Paraiška) pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos (toliau – Programa) priemonės „Ūkio ir verslo plėtra“ veiklos sritį „Parama jaunųjų ūkininkų įsikūrimui“ (toliau – Priemonė) X skyriuje „Projektų atrankos kriterijai“ pateiktais atsakymais į klausimus apskaičiuota. Pažymime, kad paramos lėšų pakanka tik toms paraiškoms pagal Priemonę, kurių atitiktis atrankos kriterijams buvo įvertinta nuo 73 iki 95 balų, o paraiškos, surinkusios mažiau atrankos balų, esant lėšų Priemonei trūkumui neteikiamos vertinti dėl tinkamumo skirti paramą. Agentūra, vadovaudamasi Taisyklių[1] 39–41 punktais ir Administravimo taisyklių[2] 54–61 punktais, atliko surinktų paraiškų pagal Priemonę atrankos vertinimą ir sudarė paraiškų atrankos pirmumo eilę (toliau – Eilė). Administravimo taisyklių 56 punkte nurodyta, kad Eilė sudaroma vadovaujantis paramos paraiškoje pateikta informacija. Norėtume informuoti, kad 2015 m. lapkričio 16 d. – gruodžio 18 d. kvietimo paraiškų bendra prašoma paramos suma sudarė 21 429 121,04 Eur ir viršijo 2015 metams Priemonės paraiškų priėmimo etapui skirtų lėšų sumą (pateikiami 2016 m. kovo 25 d. duomenys). Paraiškos Paraiškų skaičius Prašoma paramos suma, Eur Surinkusios 95–73 atrankos balus (pakanka lėšų) 196 9 896 711,12 Surinkusios vienodą 72 atrankos balų skaičių (visoms nepakanka lėšų) 9 476 941,94 Surinkusios 71–50 atrankos balų (nepakanka lėšų) 233 11 055 467,98 Iš viso 438 21 429 121,04 Eur Va tokie va rezultatai. Buvo galma gaut parama, bet paskutiniai pakeitimai sinsilam lb koja pakiso, nors ir tada dar buvo galma megint, bet lb daug savu lesu reikalautu... kuriu pas jaunus ukininkus dar nera.
  3. sansumg

    šinšilai

    Tai dauguma augintoju pasidarę šildomas grindis/radiatoriai + ventiliacija? Šinšilam tai palankiausios sąlygos? O vasara kondicionieriai?
  4. sansumg

    šinšilai

    Sveiki, noreciau jusu patarimo sprendziant sildymo/vesinimo klausimus sinslu patalpom. Kokius variantus jus pasirinke? Ar uztektu silumos siurblio oras-oras? Ar statytis katila + kondicionierius???
  5. sansumg

    šinšilai

    Nea, as Vilniaus skyriui pridavinejau dokumentus
  6. sansumg

    šinšilai

    Oki, pranešiu kaip seksis. Pats dar neturiu įsigijęs, bet draugai pradėjo augint, tai padedu jiems ir tuo pačiu mokausi
  7. sansumg

    šinšilai

    Sveiki Darbais užsikapstęs prieš šventes tai net nebuvo kada normaliai čia visko pasiskaityt. Paraiška jau Gruodžio pradžioje pridaviau. Paramai buvau pasiruošęs gan stipriai iki atnaujintu reikalavimu ir aišku to SGV kuris ir pakišo koja. Einu su mažesniu balu skaičiumi.... Galėjau balu pasididinti jei prašyčiau 80% paramos, bet ten išvis žvėrišku savo investicijų reik. Lauksiu pavasario, žiūrėsiu kas gausis Jei negausiu paramos, tai mažais žingsneliais pats pradėsiu.
  8. sansumg

    šinšilai

    Dėkoju už išsamų atsakymą. Dabar viskas susidėliojo
  9. sansumg

    šinšilai

    Hm... reiks dar karteli su VET tarnyba susisiekt, nes kaip pirmai snekejau, tai jie net nieko nezinojo kas kaip, gal todel ir suklaidino. Taip gaunasi, jei perku is Lenkijos, reik Europinio tipo sertifikato, o jei is LT ukininku, tai nereik? Tik pranest VET, kad registruotu banda ar kaip?
  10. sansumg

    šinšilai

    Koks grybelis, jei pastatas naujas, sildomas ir veltiliuojamas kaip turi but? Tai kiek suprantu su VET tarnyba nebuvot susidure??? ar jus net neregistrave savo ukio? Jei taip tada suprantama O ju kiekio pacioj pradzioj tai tikrai nebijau, esu panasius grauzikus augines O kur tas ukis Aruno? gal tada numeriuka numestum, pasiskambinciau pasiteirvimui
  11. sansumg

    šinšilai

    Na, o jei tie popieriai yra reikalaujami is veterinarijos tarnybos? Kad niekur info ner apie stambesnius LT ukininkus, todel ir lenkijoje perkama. Del kokybes gal ir sutinku, kad panasi. Kiekis butu apie 250-300vnt
  12. sansumg

    šinšilai

    Taip, gal ta pacia kokybe rasiu, bet ar dideli ju kieki kazkas cia parduos? Dar sertifikatu reiktu, o lt nieks tokiu dalyku neturi.... ar gal turi? Cia sitas numeris : Tel/ fax 12 372 01 20
  13. sansumg

    šinšilai

    Sveiki, norejau pasiteiraut, kokiu numeriu susisiekiat su RABA ferma? Noreciau is ju uzsisakyt sinsilu su narvais. O kokios kainos atvezimu? Bendrauti reik lenku kalba? ar angliskai gali kazkas?
  14. sansumg

    šinšilai

    Sveiki, mane irgi domintu patalpu sildymas. Kaip jus pasidare ir kaip geriau? nes jau suplanaves kaip ir grindini sildyma darytis, bet gal kokiu geresniu minciu turit kolegos? 1 aukstas 35m2, o antras auukstas 40m2?
×
×
  • Create New...