Jump to content

Romutis

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male

Miestas

  • Miestas
    vilnius-rokiskis

Romutis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Romutis

    Česnaku auginimas

    Nu apie ka darpadiskutuojam? Kaip cesnakai -laukia Kaledu? Gal kas technika kokia perka, paramas kokias galvoja tvarkytis, gal seminaras koks nusimato, gal kas zino kokia vasara bus.
  2. Romutis

    Česnaku auginimas

    Nepergyvenk, visur taip pat, jaunimo dabar i kaima su jokiais pyragais neprisikviesi. Nebent tik papramogaut arba lasiako desrytes paragaut. Globalizacija ir vartotojiska politika taip isplove ju smegenis kad jiems niekas neidomu ir nieko nereikia. Svarbu kad tik butu prekybos centras salia. O zemes ukis tai cia isvis kosmosas, o padet cesnakus ravet tai baisiau nei tremtis i sibira. Del to protingi kurmiai ir galvoja apie mechanizacija. Greta pigu patogu bet nera bendrystes. kaip galvojat, a?
  3. Romutis

    Česnaku auginimas

    Gal jau dygsta, ar ziurejo kas, ar zoliu daug. Gal imsim du derlius per metus
  4. Romutis

    Česnaku auginimas

    Šakių rajone molynai kažkur apie Gotlybiškius, bet kad ten kalnų nėr, kuri gi čia vieta tokia? O dėl robotukų tai nėr geriau kai savo turi, tik reiktų iš anksto pasirūpinti , pvz prieš kokia 10-15 metų.
  5. Romutis

    Česnaku auginimas

    Praeitą žiemą mano Flavorai gedo del puvinio,daug nurašiau, galvojau kaltas sandeliavimas. Kokia kitų patirtis dėl atsparumo?
  6. Romutis

    Česnaku auginimas

    Vasarinius per žiem laikyt -abejoju, daug nudžiusta, reiktų skaičiuot ar verta
  7. Romutis

    Česnaku auginimas

    Vasarinius jau nukasem, valio
  8. Romutis

    Česnaku auginimas

    Labas Del liubasa patirtis tokia. Is pavasario pradejo sparciai augti, su lapais aplenke kitus zieminius. Bet paskui kai orai atsalo, matyt sustojo vegetacija ir lapu galai pagelto. Taip ir neatsigavo po streso. Bet uzaugo pusetinai. Yra ir dideliu, ir mazu. Dar reiks pasverti ten kas gavosi.
×
×
  • Create New...