Jump to content

Helvet

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Helvet pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Taigi, gavus pastabas, ir patarimus, is forumieciu. Atlikus namu darbus, dabar visi dokumentai yra perduoti i maisto ir veterinajos tarnyba( Aciu p. VOMBO). Taip pat Ruosiamas profesionalus produkto pristatymas, ir bus organizuojamas seminaras artimiausiu metu. VIsus norincius uzsiregistruoti i seminara,uzsiimancius gyvulininkyste ir paukstininkyste, prasau issiusti man uzklausa i asmenine zinute, arba elektroniniu pastu. Kai zinosiu konkrecia data bus issiustas pakvietimas asmeniskai. Dar padekoti karteli noreciau ponui VOMBO is pokalbi, uz pastabas, ir kur reikejo istaisyti klaidas.
  2. Dar nespėjome padaryti reklamos, kai jau kalbate apie anti-reklama. Trinti ir slėpti neturime ko. Grupė Helvet yra hemaopatinių preparatų gamintoja. detalesnė ir platesnė produktų inforciją galite rasti www.helvet.ru jeigu aisku jus tenkins rusų kalba. Ten taip pat yra aktyvus forumumas kur i visus rupiamus Jums klausimus bus atsakyta. Kaina šito papildo EVL-Se yra 40eu/1L.
  3. Planuojame organizuoti seminarus ūkinikams, dėl visų mūsų produktų panaudojimo praktikoje.
  4. Fosforo yra grūduose, ankštinėse daržovėse, riešutuose, žirniuose, avižų kruopose, žuvyje, piene, mėsoje. Pagrindinis seleno šaltinis – beveik visi augalinės ir gyvulinės kilmės produktai. Seleno yra ir tokiuose dažnai vartojamuose produktuose kaip svogūnai, česnakai, grybai, žuvis, mėsa, grūdų gaminiai. Taip preparatas atininka GGP
  5. O kas liečia kainą štai 1l - kaina 40eu. vištai reikia 0.02ml i diena. su 1000vištų 20ml i diena. su 1l užteks jums 50d. Svarbiausia yra rezultatas, efektyvumas kokybės bei kainos santykis.
  6. Viską mes puikiai skiriam. Ir garantuojam už savo produkto saugumą ir efektyvumą. Homeopatija (gr. homoios– panašus,pathos– liga) – tai gydymo sistema, turinti kitokį požiūrį į ligą ir vaistus nei įprastinis gydymas. Homeopatijos principas – organizmo imunoadaptacinių procesų aktyvinimas mažomis ir supermažomis biologiškai aktyvių medžiagų dozėmis. Šis gydymo būdas aktyvina organizmo apsaugines reakcijas, stiprina tuos mechanizmus, kurių reikia norint pasveikti. Taip gydant veikiama ligos priežastis, o ne pasekmė. Homeopatiniai vaistai neturi šalutinio poveikio, tinka vartoti su kitais vaistais ir visais atvejais atitinka vieną iš pagrindinių homeopatijos principų – nepakenkti.
  7. Sveiki gerb. ūkininkai. Esame Helvet «Хелвет» grupės atstovai Lietuvoje. Helvet «Хелвет» yra didžiausias hemaopatinių preparatų gyvūnams išradėja ir gamintoja. Noriu Jums pristatyti naują produktą Lietuvoje. Kuris Jums gali pagelbėti kasdieniniuose ūkio gerinimo, bei gyvūlių priežiuros darbuose. Trumpa informacija apie paty universalų produktą + atlikti bandymai (vištų ūkis.) Šis papildas yra universalus tinkatins ir taikomas visiems be išimties gyvūnams, pasižymintis puikiomis imuniteto stiprinimo savybėmis, gerinantis svorio prieaugį, mažinantis pašaro išėigą,apsaugantis gyvūnus nuo dažniausiai susidarančių problemų. Atsakysime Jums i visus rūpiamus klausimus. Ačiū, Lauksime Jūsų klausimų paštu [email protected]
×
×
  • Create New...