Jump to content

Heraklis

Nariai
  • Pranešimai

    227
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Heraklis

  1. garuoja tik azotas. kaskiek fosforo ir kalio paims, bet efektas didziausia lokaliai iterpt sejant. siaip sako pavasari ale geriausiai paima sesioliktuka (ale augalam geriasiai prieinamas).

    Mes tik papildomai ji barstom. Jai atseliuojami kvieciai tai po 200kg/ha jai ne 100kg/ha.

    Pernai nebarstem, nes kvieciu kaina nekazka buvo.

  2. Šiemet metai ispudingi savo oru. Reziumuojant Užskaitomas svoris buvo kvieciu 7.5t vidurkis. Rapso 2.5t zirniu 3.5t ir mieziu 3.5t Labiausiai miežiai nuvylė bet ka padarysi.

    Dar cia super. Pas mane prasciau.

    Kvieciai 5,7t/ha vidurkis, zirniai 2,4t/ha, rapso 3.9t/ha. Vasariniai kvieciai 4,3t/ha. Kvieciai ir zirniai nekazka si sezona. Bet isgyvenom, lauksim kitu geresniu metu. Na bent as taip tikiuosi, kad bus geresni

  3. Tai va aš tombo ir naudoju, bet dabar ieškau mikso kokio pigesnio už tombo.

    Tombo nieko gero, atsigauna smilguole po jo. O monitorius su arrat yra mirtis viskam. Isbandytas reikslas. Net bandymus darem puse lauko su tombo puse arrat+monitors. Tai skirtumas kai diena nuo nakties antru varijantu. Tik bijau kad imuniteto neigautu, piktzoles. Nes jau nievienus metus naudojam. Plius nereik sunk galvos del ankstiniu, galima ar ne set :)
  4. Kaip suprantu, rašalą taupai, kad į tą patį pranešimą nesugebėjai ir į klausimą atsakyti... tada geriau išvis nerašyk, nes naudos mažai iš tokių pamokslų :(

    Db klausimas kas naudoja paprastus purkštukus, su kokiais hardiniais oem (ne indžektoriniai) išsipurkštų, ar nelabai? galvoju pamėginčiau, bet specialiai dėl to purkštukų nepirksiu..

    Tu pasiskaityk, juk jau apkalbeta viskas. Ir manau, ner tikslo jai tik pabandymui, nes ir sisternu reiks pirkt. Investicija ne vieniem metam
  5. Ar pupas labai megsta misko gyvunai ? Kviecius tame lauke neblogai apmindo. Galvoju ar i pupas lygiai tap pat isisuks hebra is misko .

    Kviecius sek, bendravardzius ir nemindys. Buna truputi, bet ne taip kaip be akuotu kvieciuose. Matys akuotai bado gomuri ir needa. Isbandytas reikalas, pamiskese
  6. Ar pupas labai megsta misko gyvunai ? Kviecius tame lauke neblogai apmindo. Galvoju ar i pupas lygiai tap pat isisuks hebra is misko .

    Tik i pasetas eina, kai sudiks. Maziau lankysis. O taip ju needa su ankstim. Nes jos kartuma turi, ne taip kaip

    Zirniai saldus.

    Tai gali set tikrai.

  7. Kasas yra tirstesnis uz vandeni ? Tarkim jei as su savo purkstuvu ispurskiu 200 l / ha laikau 3 slegio, berods raudoni purkstukai, purkstuvas hardi, tai su rudais kiek reiktu laikyti slegio kad laistytu ir ispurkstu tuos 200 l / ha ? Dekui. Ir tas kasas grynas purskiasi, ar skiedziasi vandeniu ?

    Pasiskaityt atgal posta, viskas apkalbeta.

    KAS-32 yra sunkesnis uz vandeni.

×
×
  • Create New...