Jump to content

gzhegozh

Nariai
  • Pranešimai

    140
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius gzhegozh

  1. Sveiki, 

    baigiant javapjūtę Claas Dominator 98s (gam metai 1989) (variklis Perkins) užsidegė variklio tepalo spaudimo lemputė. Ant laisvų lemputė dega, ant aukštų apsukų- mirga(arba dega). Kol variklis šaltas- spaudimas normalus (lemputė gęsta), kai įkaista - pradeda kristi spaudimas (mirga/dega lemputė). Gal turite patirties su panašia problema?

    Ačiū.

     

  2.  

    On 2021-02-19 at 15:36, grazbek pranešimas:

    nedaryk klaidos kam tau tas bielkis.Tik T7.175 nesigailėsi niekados. kur keturi su puse litro variklis o kur pus septinto litro variklis.jei jau visdėlto T6 serija tai tik T6.175 ir ne mažesnis.Čipavimas paskutiniu metu mados šauksmas nežinau čia vadyba tokiais būdais nori parduoti daugiau ar trumparegiškumas nauju traktoriu savininku....

    P.s.Aš savo laiku nedaug truko kad  bučiau įsigijes 6 serijos traktoriu bet kaimynas atkalbėjo sakė aš padariau nesamone negaliu pusantrinės priekabos pilnos nejodamas pavežti tai kam tau reikia tokio gaidžio.ir pirkau T7.200  vietoj T6 didžiausio galingumo. Ir galias rinkitės vardines Arklio galias o ne asiliuku kurios pasiekiamos tam tikrame sukiu diapazone ir tada išeina kad kaip ir arklys bet pusryčiu dorai neužkrimtęs...

    Man per didelis t7 ant mano 50 Ha  ir bet to neįkasiu kainos. Kadangi perkamas pagal paramą ir taim NMA kimba, kam toks "galingas" traktorius.. :)

  3. Sveiki, gal kas galite pakonsultuoti, nuo reikia pradėti dvejybinės apskaitos vedimą. Tiksliau nuo kokių dokumentu pildymo pradėti...

    Turtas: tik pasėliai deklaruoti  (žemės dalis yra nuosava, dalis pagal panaudą dirbama) ir kombainas.

    Chronologija tokia: gauta parama; drklaruoti pasėliai, nupirktas kombainas, pirktas kuras ir pan...

    Viskas prasideda nuo įrašo Bendrąjąme Žurnale:

    1. gauta parama; 

    2. kombaino įsigijimas; (IT turto kortelės vedimas, nusidėvijimo skaičiavimas ir t.t)

    3.  kuro įsigijimas;

    4. kt. ūkinės operacijos...

    Ar dar reikia papildomų dokumentų apskaitos pradžiai?

    nepykit, jei neaiškiai užklausiau..

     

     

  4. Prieš 2 valandas, dvidas pranešimas:

    nekips ir neprivalai rodyt jei nera saskaitos velesne data jau po iregistravimo pvm mokėtoju

    Dekui uz atsakyma. 
    dar nepaminejau svarbios detales: technika  (kombainas) pirktas uz 18 keur, o tai yra daugiau uz 14000, nuo kurios, kaip suprantu, yra prievole registruotis pvmmoketoju ( o kartu ir ,galimai, sumoketi i biudZeta). 
     

  5. Sveiki, 

     

    gal atsiras galinčių pakonsultuoti PVM klausimu.

    Šių metų birželio pradžioje sutariau su užsienio pardavėju (fiziniu asmeniu, ne PVM mokėtoju) dėl technikos įsigijimo. Pasirašėm Pirkimo -pardavimo sutartį (lenkišką), bet pinigai nebuvo mokėti, palikti gryni rankpinigiai, nes technika nebuvo paruošta vežimui.

    PO savaitės uzsiregistravau PVM mokėtoju.

    Dar po kelių savaičių technika buvo suruošta vežimui (atvežta)  ir sumokėti pinigai pavedimu į fiz asmens sąskaitą.

    Kyla klausimas ir baimės ar nekibs VMI dėl PVM?

     

    Dėkui iš anksto..

     

  6. On 2020-06-09 at 18:12, jevgenijus pranešimas:

    O ką čia turėt... Paprastas mažiukas kombainas. Paprastai tariant, komfortiška niva. Turėjau 1550, didelių priekaištų neturiu. Sunkokai rapsą kramto, ypač jei žalokas, kratlentes salenblokus reikia laiku keisti, smulkintuvas gal kiek silpnokas. Gedimų buvo bet nieko kritiško.

     

    Ačiū, Jevgenijau, už atsakymą.

    apžiūrėjus 1170 kombainą keli niuansai neduoda ramybės:

    1. matosi ardytos priekinio tilto bortinės (abi). Ar ten silpni mazgai šių kombainų;

    2. po kelių minučių darbo hidrostato siurblys gan stipriai įšilo. Ar čia taip yra su visais hidro statais? Niekad neturėjęs patirties su hidro važiuokle, tai nežinau.

    3. būgno škyvas šiek tiek turi laisvumo įtariu per jungiamąją dalį su būgno velenu, kuri yra su išdrožom (šlicais). Ar čia normalus šioks toks laisvumas, kad škyvai laisvai slystų, kai spaudžia spyruoklė?

     

    Dėkui.

     

×
×
  • Create New...