Jump to content

edmux71

Nariai
  • Pranešimai

    98
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    edmux71 reacted to Misla in japoniski traktoriukai   
    Pirkau is Litechnijos Mitsubishi D2050 pries keleta metu. Paprastas ir gana patikimas traktoriukas. Bet nusipirkes, Litechnija gali is karto pamirsti - pagalbos is ju kaip is ozio pieno.
  2. Patinka
    edmux71 reacted to Sharas in japoniski traktoriukai   
    dar cia irgi geri dalykai , kuriuos eina savo rankom sukalt , tiesa su 16 ag ar maziau skaldyklei netiks manau
    1.mp4 2.mp4
  3. Patinka
    edmux71 reacted to mt 205 in japoniski traktoriukai   
    Po  darbų

  4. Patinka
    edmux71 reacted to vigintas in japoniski traktoriukai   
  5. Patinka
    edmux71 reacted to Remvis in japoniski traktoriukai   
    Persirinkau ir priekini tilta (truputi tepala leido) viskas ten ok niekas nestringa. Pirma karta subyrejo kai savaite su zemes grastu padirbau daug vietoje teko pasisukinet.Antra karta po litehnijos remonto viena diena padirbau ,litehnija pakeite nemokamai (tipo brokas) ziema nedirbau ir pavasari sugalvojau pafrezuoti po astuoniu val darbo vairas pradejo suktis ratu.I litehnija po puses metu nesikreipiau pats isardziau matosi kad vamzdeliai per kuriuos grizta sratukai uzspausti ir sratukai isbyreja (manau netinkamai sureguliavo dantracius ...kadangi sliekas kainuoja 80 eur (atsibodo pirkaliot) uzsakiau kad pagamintu kruplitoje be srateliu su dvigubu sriegiu paziuresiu kaip laikys.
    Judejimo rezimu pas mane vairas lengvai sukinejasi nemanau kad butu imanoma 8 ar 10 val padirbt  su sunkiu vairu
    (ar gali del lengvai vaikciojancio tilto vairo kolonele gauti smugius is priekiniu ratu ir taip subyreti)
  6. Patinka
    edmux71 reacted to Pirichodaz in Česnaku auginimas   
    Katik gryzau iš parodos nu už 10galvuciu vasarinių česnakų praše 5euru paklausiau ar neatiduotu už 4.50sake mandriai ne  tai nepirkau plius padziuvusiu buvo tai nesigailiu kad nenusipirkau bet maniau bus didesnis pasirinkimas  bet nebuvo o dėl bulvių tai aš pasirinkau.žalioje stotelėje ankstyvąsias bulves
     
  7. Patinka
    edmux71 reacted to Banginiz in Česnaku auginimas   
    Buvau šiandiena parodoje, radau vasariniu P.O. 12 eur kg.... nepirkau, nes mano turetos galvutes kelis kartus didesnes buvo. Ieškojau sėkliniu bulviu tai tik žalios stotelės palapinė turėjo, tai kad nesitasyti ju nepirkau, prie Namu žolia stotelė yra, tai čia prisipirkau. Bet to ko norėjau šiais metais Su žiburiu nerasi, gaila. Na bet naujas veisles išbandysiu. Ekspermetuosiu.
  8. Patinka
    edmux71 got a reaction from elinas in japoniski traktoriukai   
    maciau irgi neblogai sugalvota
  9. Patinka
    edmux71 reacted to edmux71 in japoniski traktoriukai   
    nesigincisiu gal ir tavo teisibe
  10. Patinka
    edmux71 reacted to Irka in Česnaku auginimas   
    Česnakai tręšiami gerai perpuvusiu mėšlu ar kompostu (norma 40–60 t/ha), įterpiant jį rudenį. Superfosfato (400–500 kg/ha) ir kalio sulfato (200–300 kg/ha) trąšos išberiamos prieš pagrindinį dirvos dirbimą. Azoto trąšomis (150–200 kg/ha amonio salietros) tręšiami dygstantys ar sudygę augalai. Praėjus maždaug 3 savaitėms po pirmojo tręšimo, tręšiama papildomai (norma 100–150 kg/ha). Labai gerai česnakus tręšti kompleksinėmis mikroelementinėmis trąšomis per lapus. Tręšimas per lapus ypač naudingas, kai, esant dirvoje pakankamai drėgmės, vegetacijos metu (3–4 lapų tarpsniu) pradeda gelsti lapai (tik reikia išsiaiškinti, ar tai ne ligų simptomai).    Čia radau interneto platybėse, gal kam bus naudinga
×
×
  • Create New...