Jump to content

padsosas

Nariai
  • Pranešimai

    130
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius padsosas

  1. tai cia viskas gerai. Ar nepaskaitot? :) Belaipsne deze ir pasirode geriau. Ir pasirodys. O mechanine deze jei neklystu turi ar tai beveik toki pat praktiskai ar net mazesni naudiongumo koeficienta. Nes joje daugiau trinties. Plius mechanines dezes prisitaikymas prie variklio yra lygus 0. :) Taigi todel belaispne visada taupys kura. Voras nepergyvenk :) Jei belaispnes butu sh visi gamintojai nesektu Fendt pedomis ir nesukautu apie vis pasirodancias belaipsnes dezes savo traktoriuose. Kam ju reikia jos blogos? :) Pamastyk... :)

  2. Sveiki,

    noriu paprasyti forumieciu kurie dalyvauja, dalyvavo ar ruosiasi dalyvauti ES paramos projekte ar projektuose, pagalbos. Kartu tai manau gautusi nebloga apklausele ir pagelbetu mums visiems ateityje.

    Taigi reikia info apie problemas su kuriomis susiduria dabar ukininkai siekdami ES paramos.

    Is karto prasau - nerasykit apie bankus, cia visiem aisku, beda yra. Na nebent daugiau apie pasiulymus konkrecius kur galetu valstybe isikisti.

    Reiktu daugiau info apie problemas kurias gali sutvarkyti LZUM ir NMA. Kazka supaprastinti, kazko nereikalauti ir t.t. ir panasiai.

    Siaip info reikalinga siandien :) Tad jei laiko turit pasidalinkit mintim.

    :icon-rolleyes:

  3. Na ka gi aciu uz kantrybe visiems :) Teisybes diena isauso. Nors ir susalau bet istraukiau ta nelemta svaistikli, ir ka jus manot - sulinkes :)

    200902141474.th.jpg

    Tai vat. Todel ir trumpesnis. Ko gero kazkokiu budu gavo vandens nes neisivaizduoju kaip kitaip ji galima taip sulenkti. Jieskomas dabar naudotas svaistiklis ir eisim atgal (surinkimas). Ziedus dar galvoju pakeisti ir indeklus.

    Tai tiek ziniu.

    Geru svenciu visiems!

    :P

  4. cia is destisiu mintis kaip as rinkciaus 1 koki turri padarga reikalaujanti didziausios galios plius reikia damesti 20 ag ,2 reikia ziureti traktoriaus svorio imu kaip pavizdi mtz 82ag =3t nes uzsenski ypac per lengvi is mazuju kategorijos,3 kondisino neisiversi vasara buvo pagedes sedi stiklinej kabinoj kaip siltnami,4 imi sedyne ant oro pagalves kuo mazesnis traktorius tuo jis kratesnis, 5jei tau reikalingas transporte 50 greitis itai ieis amortizuojantis priekinis tiltas, 6 susiskaiciuoji babkes ir pravaziuoji dilerius imi ta kuris isnesa kaina ir maloniausia sedet kabinoj .Siaip visi traktoriai yra pasiekia gan vienoda lygi ,nes pagrindiniais mazgais naudojasi net ir konkuruojancios firmos

    Su paskutiniu sakiniu drisciau nesutikti :) Arba gal sakykink ne iki galo sutikti :)

  5. O vata case turi vaira vaire :) (ne visi zinoma) pagrindiniu vairuoji normaliai kaip visada, p mazuo ju kai reikia manevruot ji pasukus ratai iskart iki galu susisuka. Apie koki dar varzciuka padiskutuojam

    maziuka nepasukti reikia, o paspausti ir tada pasukti pagrindini :icon-cool:

    ir kam toks dalykas reikalingas...??? idomiai drapox su raimisx fendta aukstina, bet pradejus vario deti i kitu markiu traktorius fendto populiarumas smarkiai kristu...taupumas kartu ir vario vienintelis rimtas pranasumas, o daugiau visi turi ta pati daugiau ar maziau (taip sakau nes kieme stovi 3 skirtingu markiu traktoriai iskaitant ir fendt).

    Tai jau gal kokie 5 metai (o gal ir daugiau) kaip belaipsnes transmisijos yra ir daugelyje kitu traktoriu. Kaip matai Fendt nuo to dar nebankrutavo :)

  6. del aukscio sumazinimo nukencia tik rulonu smulkinimas, bet i 13 kubu 2 sraigiu, kurio aukstis 2.52m sukisi cielus 3 rulonus ir vargo nematai. savo darba ismanau ir zinau ka kalbu.

    automatiskai abejoju zmogum kuris save giria. Na bet tiek to. Tarp kitko tas tavo "zemas" dalintuvas neivaziuotu i kokis 70% lietuvos tvartu :) Taip kad kaip ir minejau aukstyje yra pagrindinis horizontaliu dalintuvu pliusas. Nesuprantu ko mes cia gincijames. Tai yra akivaizdus dalykas :)

  7. Pasizvalgiau apie Honda pats:

    http://automobiles.honda.com/fcx-clarity/

    100 kW variklis. Uztenka manau :) Galima nuvaziuoti su 4.1 kg 280 myliu.

    Tai gautusi 450 km. Arba 0.91 kg vandenilio 100 km.

    O kainos tiklsios neradau bet radau senoka straipsniua kur nuziurejau dvi kainas. 8 USD ir 3 USD (jei paleidus masine gamyba).

    http://www.technologyreview.com/BizTech/wtr_16523,295,p1.html?a=f&a=f&a=f

    Tai kad gaunasi: 0.91 x 8 (kol kas kaina tarkim) x 2.66=19.4 LTL / 100 km

    Nera taip jau blogai :)

  8. bulvinykas biskeli perdedi man rodos. Tokie auto jau vazineja. aisku ne pardavime. Pvz honda kur nuomoja uz 600 doleriu USA. Vandemilio litras tik nzn kiek kainuoja. Man rodos apie 12 EUR (tai cia jo ziauri kaina nes tik kelios koloneles pvz vokietijoje) Ir tai as ten banziaus skaiciuoti tos hondos kuro sanaudas gaunasi labai normalios. Dar radau rusu skaiciavimus nternete kad vandenilio kg gali kainuoti normaliai apie 5 dolerius. Tai cia kas gaunasi apie 4 EUR. Kas netingit sumeskit is hondos puslapio ten techniniai duomenys yra kiek su kg nuvaziuoja. Man jau po stintu traukimo galva nedirba nakty nemiegojus :)

    Tai vat ta technologija jau kaip ir ant slenksio. Kazkur dar skaciau kad Mercedes kompanija siuo metu testuoja apie 100 vandeniliniu ivairiasiu modeliu. Kiek ju prades gaminti - ko gero kokius 10 procentu. Ir tai liuks.

    Rusu ten siaip gera medziaga bet staigiai neberandu. Ten kalba apie statyma kazkur biski sibire AE ir naudojant vandeni gaminti vandelini ir ji transportuoti specialiais vagonais i europa. As manau tai ateities kuras.

    As uz vandenili!

    :)

    P.S. Juk vandeniliu varomas auto tai is esmes tas pats vis populiarejantis elektromobilis tik vietoj akumu stovi kuro cele ir bakas.

  9. Deimante dar matosi kad nesenai dirba arba patirties neturi :) Siaip esminis horizontaliu ir vertikaliu sraigtu sistemos skirtumas yra logiskai matomas pavadinimuose. T.y. maisymo smulkinimo sraigtai stovi vertikaliai (ir yra kugio formos) arba stovi horizontaliai (ir yra is esmes cilindro formos). Praktiskai vienintelis horizontalios sistemos privalumas yra mazesnis aukstis. Visur kitur vertikaliu sraigtu sistema turi daugiau pliusu. Horizontaliu sraigtu sistema is esmes atkeliavusi is Italijos kur pagrindinis pasaras yra kukuruzai. Taigi su sita uzduotim jie susitvarko. Taciau labai sunkiai smulkina rulonus, ir pakankamai prastai maiso silosa.

    Ka sako faktas kad praktiskai visi maisytuvu gamintojai kurie reke nuo backos kad horizontalus yra DA BEST dabar jau savo gamoje produktu turi ir vertikalias sistemas.

    O vertikalios turi minusa - aukstis. Toliau - mazesnes kubaturos eina kaip taisykle vieno sraigto, ir cia irgi buna bedu. Todel reiktu ziureti kad ir biski didesni bet 2 sraigtu. Jei MTZ nesuks bijot - dekit reduktoriu koki 1.3 ar 1.7 (turiu omenyje uzsakykit kartu su dalintuvu). Ir viskas bus OK.

×
×
  • Create New...