Jump to content

palmutex

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius palmutex

  1. Dar yra galimybė, kad kažkur kitur deda, o ne ten kur jūs kiaušinių ieškote :). Kiek gūžtų yra? Gal kokiais parazitais užsikrėtę, dėl to irgi gali dėjimas blogas būti...

     

    Manau reikėtų jums elgtis taip. Luktelėkite dar mėnesį. Gal pardavėjas truputį suklydo su amžiumi. Jeigu situacija nekinta (kiaušinių kiekis nedidėja), žiūrėkite į maistą. Gal kažką blogo duodate... Parašykite tiksliai ką duodate, kokiais kiekiais, kokie yra kombinuoti pašarai (gamintojas, pavadinimas, pagaminimo data, sudėties lapelio nuotrauka būtų gerai). Vištų nuotraukos irgi praverstų.

    na surasysiu viska isamiau. :) mes jas nusipirkom pogynes paukstyne jau paaugintas jom buvo 17-18 savaiciu bent jau taip mus informavo dabar jau ju amziu 26-27 savaites.patalpo siltos normalios apsvietimas yra maza lempute ir nakti paliekam i lauka iseina pacios ir pareina pacios gustu padaryta 20,kad kiausinius lestu sito nepastebejome.maistas - kvieciai,mieziai, praktiskai pastoviai yra kombikormos viena karta i savaite, prie tu visu lesalu dar duodam buroko ir selenu su zolem.surasiau viska ka darom.kas ne taip gal jus ka pasakysit?
×
×
  • Create New...