Jump to content

rimvydass

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius rimvydass

  1.  

    Jei kaupimo tikrai daug gal but verta isitaisyti priekinius ratus su didesniais diskais. Buna tokie spec vagojimui, padanga siaura ir auksti diskai.

    Va tokie kaip foto nuorodos:

     

    http://www.mini-tractores.com/kubota-xb1-special/

     

    Zinau kas turi, ir jei tikrai reikia galima sudereti protinga kaina.

     

    Kokia mazdaug butu kaina matai pas mane kubota L1802DT ar tiks varstai ? O del vagojimo daugumo tai noretusi ir pas kitus nulek prabraukti bet jau labai nepatogu su verstais ratais vazinet .

  2.  

    O kodel jus manot kad guoliai neatlaikis? Man rodos jei jau gamina barabanus su isnesimu ir net skylemis spec perstatymui, tai turetu bu paskaiciuota kad laikytu.

     

    Nu gal ir laikys bet dar tokia problema kad rarus perstacius viskas kaip ir gerai butu bet priekiniu ratu reduktoriai jau labai arti vagos virsaus kol niekas neisdigo dar nieko bet jau akstesnius daigus braus zemyn.

  3.  

    Atvezk suluzusias dalis i gringrasa isspres problema.

     

    Dekui bet bandys suvirint man cia pakolkas tik vat galvoju kodel ji galejo luzti nes per prievarta nebuvo jungiama labai keistai pasirode krumpliaraciu klibejimas dezeje,sakute stovi gana arti krumpliaracio.Ant sakutes matesi krumpliaracio brezimo zyme.kazin kaip ten turi buti tas klibejimas ar ne

×
×
  • Create New...