Jump to content

rimvydass

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario rimvydass paskelbtas turinys

  1. Kokia mazdaug butu kaina matai pas mane kubota L1802DT ar tiks varstai ? O del vagojimo daugumo tai noretusi ir pas kitus nulek prabraukti bet jau labai nepatogu su verstais ratais vazinet .
  2. Nu gal ir laikys bet dar tokia problema kad rarus perstacius viskas kaip ir gerai butu bet priekiniu ratu reduktoriai jau labai arti vagos virsaus kol niekas neisdigo dar nieko bet jau akstesnius daigus braus zemyn.
  3. Sveiki. noreciau paklaust kaip vagojate su mini traktoriukais apsukinejat ratus vietom ar kaska normaliau darot nes maniskis tai vienu ratu ant vagos virsaus lipa o apsukus ratus pats tas bet jau guoliam ne i sveikata lauzimas didokas gaunas.
  4. suvirino man ta sakute bet matyt biski pasikreipe pakaitusi tai vaziuojan cirskia nauju tokiu detaliu turbut nera jokiu sansu gaut pirkti pati sakute is labai trapaus metalo gal kokiu dar minciu kas turi ?
  5. Dekui bet bandys suvirint man cia pakolkas tik vat galvoju kodel ji galejo luzti nes per prievarta nebuvo jungiama labai keistai pasirode krumpliaraciu klibejimas dezeje,sakute stovi gana arti krumpliaracio.Ant sakutes matesi krumpliaracio brezimo zyme.kazin kaip ten turi buti tas klibejimas ar ne
  6. Sveiki atsitiko beda nuluzo pavaru perjungimo sakute gal yra zinanciu is kur galeciau toki daikta gauti ? traktoriukas kubota L1802DT
  7. Labas. turiu problemele pas mane KUBOTA L1802DT pradejo stiprokai klibeti priekiniai ratai ir tepala leist per salnika ar daug darbo su remontu ir is kur dalis imti gal tinka nuo kasko kito ?
×
×
  • Create New...