Jump to content

alvydas211

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

alvydas211 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. 95% lietuvių tikriausiai nežino kokia jo tikroji paskirtis. Aš pasakysiu: traukti. O mašina nejaugi negali traukti?
  2. Tu gauk T-16 už 2000Lt Traktoriai nelabai tinka. Reikia tik automobilio, kuris būtu registruotas kaip traktorius ir viskas Kažin o savivaldybėj neišeitu jo užregistruoti? (Atleiskit jeigu kažką netaip supratau) Juk neprašo kažko ypatingo:
  3. Žemės ūkio darbus jis gali atlikti ir atlieka, jam neuždrausta tai daryti. Suprantu skamba gan keistai tačiau teisiškai man atrodo kad galima tai padaryti. Traktoriaus apibrėžimo kažkokio tai nėra. Netgi keturračius registruoja atrodo kaip traktorius
  4. 48 metų senukas tikrai nepavažiuos su keturračiu į darbą ypač žiemą. Su traktoriumi taip pat nevažiuosi į darbą ar į miestą Beje variantai labai brangūs. Išlaidos būtu jo iki 2000Lt
  5. Tėvas avarijos metu sukėlę lengva kūno sužalojimą. Už tai atėmė teisę vairuoti 2 metus. Manau visiem pasitaiko klaidų, ir dėl to neverta ginčytis.
  6. Sveiki fermeriai Norėjau paklaust gal kas žinote kaip automobilį (M1 klasės) būtu galima užregistruoti kaip traktorius ar savaeige mašiną? Gal ką reikėtu perdirbti ar panašiai? Aišku klausyt kodėl - atsakymas: Tėvas prarado teisęs, tai turi tik TR2 traktoristo pažymėjimą, tai nori dabar automobilį paversti "traktoriumi" Gal kas turi idėjų?
×
×
  • Create New...