Jump to content

Malina

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Malina

  1.  

     

    Ketvertukai praktiškai niekada neišgyvena pas tą pačią patelę, bent vieną reikia būtinai perkelti pas kitą motiną.

    Kažkas buvo minėjęs, kad reikia saugoti jauniklius kad šie neišropotų pas kitą patelę, nes ši galinti juos ar tai suėsti, ar tai kažkaip kitaip nuskriausti, o čia siūloma patiems perkelti.

  2. Sveiki,

     

    Jungiuosi į žaliųjų šinšilų augintojų gretas. Prieš pora mėnesių nusipirkom pirmas 4 šeimas pasižaidimui. Kadangi net gyvai nebuvom matę šio žvėrelio, nutarėm pirma susipažint su gyvūnu, o tada jau užsiimt rimčiau. Taigi jau laukiame neužilgo pirmos vados ir žiūrėsim kaip seksis, jei viskas tvarkoj, rudenį bandysim plėstis po truputį  Kadangi šiuo metu pati auginu vaiką, tai laiko tokiems pasižaidimams turiu :)

    Ir man patiktų taip pasižaisti, tik kai pagalvoju, kad finale tuos padarėlius reikės paskersti, tai truputį ir atbaido. Bet galvoju gal vyrą kaip nors įkalbėčiau :). Jei nepaslaptis, kur įsigijote šeimas?

  3. Pati nebe pamenu kodėl, bet šinšilomis susidomėjau jau 2004m. Labai domėjausi, rinkausi informaciją, bet kažkodėl pabūgusi (gal kad nelabai kas skelbėsi tuo užsiimantys) pasukau kitu keliu. Šiandiena esu labiau pasiryžusi tuo užsiimti, bet taip pat manau pradėčiau nuo minimalaus kiekio - 20 šeimų. Tik manau, kad pirkti narvus gana brangu, tad gal reiktų pradedantiesiems kooperuotis perkant medžiagas ir darytis patiems.

×
×
  • Create New...