Jump to content

Malina

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Malina paskelbtas turinys

  1. Malina

    šinšilai

    Bet tai kada tos kainos taip sukilo? Prisimenu kažkur 2004 buvau sumaniusi auginti, tai nežinau kaip kailiukai, bet gyvos ėjo po 60-80 lt. Ne nu jei už kailiuką vidurkis 30, o gyva 100-150, tai lenkiu galvą prieš jus už kantrybę jas veisiant.
  2. Malina

    šinšilai

    Dirbt reikia visur, bet labiausiai mane vilioja tai, kad čia mažesnė tikimybė nuo darbo likti luošam. Todėl ir mąstau apie veiklos keitimą
  3. Malina

    šinšilai

    Tai taip, kaip sakoma, visur gerai kur mūsų nėra
  4. Malina

    šinšilai

    28 pieninės ir apie 35 prieauglio
  5. Malina

    šinšilai

    Tie bangavimai visada buvo ir bus, bet ar verta nuo mišraus ūkio (mėsiniai/pieniniai galvijai) palaipsniui pereiti prie šinšilų.
  6. Malina

    šinšilai

    Gal kas yra laike raguocius ir sinsilas ir gali palyginti kas geriau.
  7. Malina

    šinšilai

    Apie DK mąstau, nes jie laikomi geriausi šioje srityje, o tuo pačiu ir dėl veislinių gyvūnėlių būtų paprasčiau spręsti reikalus.
  8. Malina

    šinšilai

    Sveiki, norėčiau auginti šinšilas, seku šį forumą, skaičiau šiokios tokios literatūros, bet suprantu, kad prieš pradedant reiktų rimtesnių žinių. Kažin ar būtų įmanoma "įsitrint" pas kokį danų augintoją padirbėti, kad ir už dyką ir įgyti patirties?
  9. Malina

    šinšilai

    Kažkas buvo minėjęs, kad reikia saugoti jauniklius kad šie neišropotų pas kitą patelę, nes ši galinti juos ar tai suėsti, ar tai kažkaip kitaip nuskriausti, o čia siūloma patiems perkelti.
  10. Malina

    šinšilai

    Ir man patiktų taip pasižaisti, tik kai pagalvoju, kad finale tuos padarėlius reikės paskersti, tai truputį ir atbaido. Bet galvoju gal vyrą kaip nors įkalbėčiau . Jei nepaslaptis, kur įsigijote šeimas?
  11. Malina

    šinšilai

    Pati nebe pamenu kodėl, bet šinšilomis susidomėjau jau 2004m. Labai domėjausi, rinkausi informaciją, bet kažkodėl pabūgusi (gal kad nelabai kas skelbėsi tuo užsiimantys) pasukau kitu keliu. Šiandiena esu labiau pasiryžusi tuo užsiimti, bet taip pat manau pradėčiau nuo minimalaus kiekio - 20 šeimų. Tik manau, kad pirkti narvus gana brangu, tad gal reiktų pradedantiesiems kooperuotis perkant medžiagas ir darytis patiems.
  12. Malina

    šinšilai

    Labai ačiū tiems kas pasidalino įspūdžiais, bet gal dar galėtų kas nors plačiau pakomentuoti: kokio dydžio ūkis, kiek darbo jėgos reikalauja, kaip ilgai užsiima, kiek planuoja plėstis, kokio ploto pastatų reikia ir išvis ar pamačius realybėje dar kas nors ryšis užsiimti šiuo verslu?
  13. Malina

    šinšilai

    Gal kas galėtų pasidalinti įspūdžiais iš atvirų durų dienos?
  14. Malina

    šinšilai

    Aš taip pat pasirengusi važiuoti į Šiaulius ir į Daniją. Mano tel.nr. 861120800. Lauksiu žinių .
×
×
  • Create New...