Jump to content

naujokai

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    siauliai

naujokai pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Tai ir galvojam apie gilu karaika ir serima is kitos puses.Dar esame zali tad nesupykit uz kvailus klausimus.o kaip ta suskirstyma padaryti?planuojam 20 angusu nuo 7men.daryti pertvaras kas kazkiek metru ar kaip nesuprantu?
  2. sveiki.gal kas gali informuoti ar pasiurej tinka 5m plotis ir 45 ilgis ar reikia jos platesnes auginti angusus? nes yra senos fermos stulpa reikia plesti ar uztektu tokio plocio? dekui uz informacija
  3. Pasiurej yra sena ferma,bet tik like stulpai,teks deti stoga ir sienas,bet galvoju beda yra kad plotis 5m o ilgis 45m kieks skaiciau plocio reikia 10m ar klaidinga info?
  4. dekui.o ar pakaktu 20 angusu bandai ismaitinti is 15ha susienauto gaunamu zoles ir kito misinio kiekio,ar dar rektu papildomai dasipirkti?
  5. Sveiki. Gal kas suteiktumete informacijos ar pakaktu 20 angusu bandai 1,7ha teritorijos nuolatiniam gyvenimui,pastacius pasiure maitinimui ?kokio dydzio pasiures reiketu tokio dydzio bandai kad tam paciam sklype irengti edzias ir girdyklas?papildomai sienavimui turima 15ha pievu. dekojame is anksto uz issamu atsakyma
×
×
  • Create New...