Jump to content

Kristuliuuxx

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Telšiai

Kristuliuuxx pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kristuliuuxx

    Triušių ligos

    Sveiki , vat turiu keleta klausimu gal atsakysit. Vienai triusei buvo ausyse erkutes , jas isnaikinom , bet po to susisuko kaklas , kai supratau buvo pasterelioze, panaikinom sita triuse, dabar galvoju nebus ji man kitu pateliu uzkretusi Nusipirkom prancuzu patina dvieju metu, ir dar po akim buvo kaip isplikimai zaizdos, pirkom is moters kuri 15 metu augino triusius, bent mum taip sake, tai jin garantawo kad pawasari viskas susitvarko, o patinui pats pajegumas, pradejau dometis kad 2 metu jie jau kaip ir viskas zodziu mus zalius isdure kaip reikalas o dabar ziuriu mano misrunui patinui palei vienos akies apacia nebera plauku, nuplikus deme , tai kogero bus uzsikretes nuo to prancuzo ( ji panaikinom )
  2. Kristuliuuxx

    Triušių auginimas

    Pas mane situacija, labai panasi , tik kad du triusiukai kiek ml pieno duodavot per svirksta?
  3. Kristuliuuxx

    Lyties atskirimas

    man iškilo toks klausymas , vienos triušės triušiukus atskyrus (pateles ir patinus) ar gali but vienoj krūvoj visi tos triušės patinai?
  4. Sveiki, pirkau patelę ir prašėm kad sukergtų su tokios pat veislės patinu, žodžiu vedė ji mum 4 triušiukus ir žiūriu vienas be akių, tai aš galvoju nebus tas pardavėjas sukergęs brolį su sese
  5. Sveiki , ar skiepyt triušius kviečiat veterinarijos gydytoją ar patys skiepijat ?
×
×
  • Create New...