Jump to content

marina2

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario marina2 paskelbtas turinys

  1. Supratau. Bet idomu ar apie manus ne isigalvojimai?
  2. Sveiki kaip manot, viena cia kaime bobulyte sako,kad maziems eriukams galima, i piena damaisyt virtu manu kruopu, kad ale sociau butu . Uzklausiau jos nes kazkada yra nemazai aviu auginusi, o musu avyte maitinama karves pienu. Ir pastebejau kad kiek beduotum jai vis maza. Ka jus manot apie manus? O gal dar ka galite pasiulyti musu besotej. Jai 20 paru.
  3. Na gali but kad iskart per daug gavo, tikiuosi praeis nes ji tikrai kai dasirove tai abu spenius isciulpe
  4. Sveiki turim tokia problemele avis turi dvynes ir truksta pieno. Mes nunesem pamaitint viena, kitai mamai pazindo lyg ir viskas ok buvo, bet va apsitriede po nakties. gal tada geriau karves pienu maitint ar cia praeis ta tryda savaime, ir toliau tegu maitina kita mama?
  5. Na tai tada musu avytem puikiai sekasi gal tik pora kart balsa girdejom
  6. Na va paklausiau jusu patarimo, pasedejau ir gavau rezultata zinda jis kai mes nematom ir gan ilgai, tai kaip vyras sako turim kuklia panele gal/? siryt atejus radau striksint o jau taip bijojau... Dekoju uz patarima.
  7. Aisku. Man kaip naujokei viskas kelia nerima, Aiu uz atsakyma.
  8. Mielieji bukit geri patarkit, nesuprantu kame reikalas . Gal be reikalo panikuoju , bet man kazkaip keista turim du eriukus 2d. Vienam viskas ok. O va kitas man kelia baimes, lyg ir nerekia bet toks pasyvus atrodo ir niekad nematau kad jis zystu ar gali buti,kad jis zinda kai manes nera ir tiesiog nepataikau tuo momentu? Gal ir kvailai cia nuskambejau, bet tai pirmieji musu eriukai ir taip norisi kad butu jiems viskas gerai
  9. marina2

    Kergimas

    Supratau . Aciu uz atsakyma
  10. Sveiki. Gal galetumete pasakyti kiek svorio vidutiniskai turi priaugti eriukas per para? labai lauksiu jusu atsakymo
  11. Na as pati nenusimanau, bet nusipirkom mes ja ir vyras sako kad be reikalo ismetem pinigus.Daug uzkasa bulviu( nes labai prastai perduoda ant konvejerio. taip pat daug supjausto. Tai va gavom atsiprasyt senosios dvivages pasitaisyt ir antra puse nusikasem su senaja.
  12. marina2

    Kergimas

    Sveiki. Viska lyg ir perskaiciau, galbut kartais praleidau, tad noreciau paklausti. Po kiek laiko po eriavimosi avis kergiama vel? LJ veisle.
  13. Ir pas mus ta pati beda namaitina jauna mamyte. Viens is buteliuko puikiai valgo kita teko dvi dienas gundyt ikisom soske ir spaudeliojom tas nurija ir vel spaudeliojom, dai siandien jau pats trauke.
  14. Na va taip ir atsitiko kaip Erika parase siandien ryta atejom ir radom 2 eriukus. Aciu uz atsakymus. Lauksim kitu.
  15. Sveiki. esame naujokai aviu auginime nusipirkome 4 eringas avis kurioms jau lyg ir laikas eriuotis . Gal galetumete patyre papasakoti kokie pirmieji artejanciu eriuku pozymiai?
×
×
  • Create New...