Jump to content

pacanas

Nariai
  • Pranešimai

    84
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius pacanas

  1. Sveiki turiu tokia beda su pronto dc4 sejamaja pas mane yra uzsikisimo davikliai ir niekaip as ju nesuprantu ijungus juos kompas rodo kad tam tikri davikliai uzsikise nors jie nera uzsikise ir nesvarbu kokia kultura bebutu ir norma, pakeitus daviklius vistiek tas pats. Pajungus ant orginalaus jo pacio kompo rodo visai kitus davyklius. Jautrumas nesvarbu ar 1 ar 8 tas pats vistiek. Gal kaikas pagelbetu

  2. On Sun Aug 27 2017 at 10:29, Uk. Jomantas pranešimas:

    Dekui vyrai, ramiau biski

    Pries savaite keiciau sita salnika reikalu yra ji pakeis kietai jis ten ydetas beto reikia tam tikru irankiu.taip kad siulau serviza pasikviest 2 val ir pakeicia pats manau kankinsies kol islupsi ta salnika o poto gali dedamas sugadinsi nes jis ten dvigubas toks vienas kitame sukiojasi.salnikas nepigus.

  3. Prieš 1 valandą, caper pranešimas:

    Kaip acrosas eina nera daug problemu? Mes irgi turim. Nezinau aisku jei nori idealaus dek nauja, o seip tai ten didelis pasirinkimas yra ir manau gali rast neblogu, mes siemet i acrosa biteri idejom raudono dono tai sezona atkule be problemu.

    Viskas liux su juo patenkitas tik per ziopluma luzo sraige. Jau buvo kentejus tai netiek  pikta atlaike man si sezona dar kas hidro pavaros siurblys leidzia per sujungima ten alkune tokia tai reikes susitvarkyt.

  4. Prieš 1 valandą, caper pranešimas:

    Kam ja nauja pirkt senam kombainui? Nuvaziuok i sniuraicius tai susirasi manau nebloga, didelis pasirinkimas ten.

    Na kombainas nesenas acros bet tinka ir dono sraige. Bijau kad su senu nebutu tokiu pat bedu kaip su manaja

  5. Na pagaliau issiaiskinau del trasu tai buvo vintiletoriaus greitis per mazas tiesuog darbinis buvo 540 o ne 1000 ir vintiletoriaus sukiu uztenka ir 3600. O del uzsikisimo daviklio streikavimo tai tiesiog reikejo lenteleja jautruma sumazinti 2-3 palykti.

     

    Bet turiu dar toki klausima kaip issiaiskinti kad uzsikisimo daviklis nusprogo? Ar kompas ji rodis kad neveike ar dar kaikas bus nes man vis pastovei trasu vienas daviklis reke kad nera srauto. Cia gali but pozinis?

  6. Sveiki visiems nusipirkau sejamaja pronto dc 4m ir ji ne nauja. Ir turiu tokia problema uzkisa man trasas prie rytes apacuoja nepaduoda i vamdzius neuzkelia aukstyn buvo nustatyta kad 200kg i h kisa nustaciau 100kg tas patc persukiau sklende kad i trasu lovi paduotu daugiau oro maniau kad pades bet ne ir kompas rekia kad 2 variklio perkrova. Gal ko nzn ar kame cia problema? Ir sejant rapsa kaip sureguluot tuos davyklius kad jie nerektu kad uzsikyses vamzdys nes kiek suprantu tai jiems permazai tos seklos ir davyklis nespeja sureguot gal nes seklos 3,5kg i h.Aciu uz atsakyma.

  7. Prieš 3 valandų, dova07 pranešimas:

    O jei dabar naujas 6r su paruosimu pareina tkažin tiks 3000 antena ar jau 6000 reikes ? 

    tiks antena ir 3000 ir 6000 koke uzsidesisu tokia ir susikolibruosi. Kitas dalykas toks kad jei monytorius yra tai nereiskiakad uzdejus antenatau jau bus viskas, ne reikia ten kad butu surasyta tas autotrak jei monytoriuje nera GS3 langelio meniu vietoja tai tau kainuos tas pats kas naujas instaluoti programai ji kainuoja 2000eu +- ir dar ko noresi pasirinkt dar +1000eur.

  8. On 2017-01-28 at 11:03, Storasss said:

    Pirkau pernai is norvegu case mx is bergeno, tai 900 eur kainavo parvezimas, o vakar parveze du 6930 premium is anglu, 2000 e parvezimas. Jei ka domina viena jd parduosiu.

    sitie traktoriukai telpa i paprasta tentine fura taip kad su jeis ir kaina kitokia o pabandykit parvest galingesni tarkim 7ar8 klases jd tada ir kaina isoka. Kokios komplektacijos tie 6930? ir kiek $ ir metu moto valandos.

     

×
×
  • Create New...