Jump to content

Arvekas

Nariai
  • Pranešimai

    59
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Arvekas

  1. Prieš 22 valandas, Eduardas pranešimas:

    Kiek vairo susukimų? Ar domėjaisi koks dozatoriaus laisvas pralaidumas? Pas mane dozatorius irgi 500, bet jau pavarges, tai su nš50 siurbliu irgi kaista. Palikau nš32, tik sakiau mažesnius cilindrus dėsiu, nes nuo krašto iki krašto gal 6 ar 7 vairo apsukimai. 

    Pas mane ikaista tepalas nesukiojant vairo. Bet ikaista po kokio pusvalandzio birbinimo. Ikaista tiek kad ranka nelabai kencia ant gryztamo vamzdelio.O su nš32 nebekaito tepalas?

  2. prieš 47 minutes , kinziulis pranešimas:

    Jei liko vożtuvų dėžutė originali, tai ten viršutiniam vožtuve reikia skylę padidint iki 9mm, sako padeda, nors pats dar nesusimontavau danfoso kolkas.

    Bandziau ir isemes ta vastuva po kabina ir su vostuvu. vistiek kaitimo turi. pusvalandi padirbus vietoi ikaista tepalas griztamo vamzdelio i bakeli plika ranka nepalaikysi. Nors pats vairas lengvas. Veikia kuo puikiausiai.

  3. prieš 36 minutes , gerasukis pranešimas:

    Žiūrint iš dieninio grafiko perspektyvos dar turime ~4% langą žemyn iki trendo linijos testavimo. Tą patvirtina ir būsimas death cross kuris turėtų įvykti už keletos dienų, kai 50 SMA kirs 200 SMA. O toliau matau atšokimą. Bet jei trendo linija neužlaikys ir užsifisuosime žemiau pratesim kritimą, nors tai daug mažiau tikėtina.

    QQkN7pcE

     

    Sutrumpintai kaina kils ,bet gali ir kristi?

  4. Prieš 2 valandas, armins pranešimas:

    Dariausi bandyma uzpraitais metais, puse lauko purksta fungicidu, puse ne, tai derliaus priedas 1,5t. Daugiau tokiu bandymu su mieziais nebedarau... Nors laikesi iki paskutiniuju, bet pries pat gala labai greit suprastejo.

    Tai kokio derlingumo laukas buvo, kad tokie priedai derliaus?

  5. prieš 7 minutes , fortuks pranešimas:

    Visi del fosforo ir kalio sakot tik is rudens nes pavasari jau velu. Tada pasakykit kaip su vasarojum (kvietukai, rapsai, mieziai), tresiam juk npk ir paima ir auga ir dar daug veliau tai buna daroma negu ant zieminiu.

    Juk pries seja iterpi trasas i zeme. Iterptos istirpsta ir saknys pasiekia jas. O isbertu ant dirvos pavirsiaus saknys nepasiekia

  6. prieš 52 minutes , ramunas.s pranešimas:

    Jei pats bijos nagus tepaluotis ir kvies atstovus to traktoriaus tada taip, pamokes gerai. A jei pats nebijo nagu issitepaluot tai pasidarys tos dezes remonta zymiai pigiau. Paprastas pavyzdys jd mechanines remontas apie 3-4k , tai jei tiek euru neuzdirba dirbdamas 70ha tai geriau isvis tada mest ta ukininkavima

    Ne kiekvienas gali imti issiskyrti vakariecio deze ant kiemo ir susikrauti ja.

×
×
  • Create New...