Jump to content

Čipolinas

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Dzūkija

Čipolinas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    Nesuprantu kaip pas jus neauga tos piktzoles...bent pora kartu ravejom, kauptukais naikinom ir vistiek priaugo iki tiek piktzoliu ir taip greit, kad net cesnaku nesimato,teko nuleist rankas. Klaida ir tame,kad tarpai per mazi ir su technika neimanoma ivaziuoti (na jos dar ir neturim). Siandien beveik neimanoma cesnaku rasti,kai usnes,pienes,bei laukines aguonos 1,5m aukscio ir dar zliuges paklodes
  2. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    turiu omenyje gal kas turit buviu kasama nedidele,juk su ja galima kasti nedideliais greiciais ir nieko tiem cesnakam neatsitiks
  3. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    nu na....bet tai jus rimtai taip mastot? Ne masina rodziau,tik principa. Nusipirk kelis skirtingom akim tinklelius, susikalk rema ir issirusiuosi. nebent nori dar brangiau moket uz slankmati
  4. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    Gal kas turi cesnaku kasamaja tinkancia prie mini traktoriuko? Noreciau tartis del pasinaudojimo
  5. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    Tobulesnio rusiavimo ir nesugalvosi
  6. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    kazkaip imu abejoti....pas mane irgi vienoj vietoj vos ne visi isteze kaip virti svogunai ir nemazi cesnakai (vasariniai), o sitas laukas jau neaisku kiek metu dirvonas buvo ir tik pavasari suartas, isdirbtas.
  7. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    gal gali imesti foto kaip dabar atrodo cesnaku laukas? Man aktualiausia kaip zoles mulciuotame siaudais lauke, ju maziau,visai nera ar didelis zoletumas?
  8. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    gali to padargo foto imesti? butu idomu koks principas
  9. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    Panasu, kad cia kazkam jau rankos nusviro
  10. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    manau viskas cia gerai, pas mane didesnieji taip atrodo,o dauguma ir smulkesniu
  11. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    Gal kas dzukijoj ar kazkur netoli naudojot herbicida Fenixa ir turit likuti? Man labai reikia bent 0,5l, susitartume del kainos. 860069689 Neberandu parduotuvese isigyti.
  12. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    pas mane lygiai tas pat, uzvakar karsciai prasidejo ir iskart gelsti pradejo,cia del dregmes trukumo,nes labai negiliai pasodinti manieji. Tame paciame lauke vagos zymiai giliau sodintos be jokio pageltimo
  13. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    Ar pasitvirtina teorija dar neaisku,nes bus matyt kai iskasiu ,o kolkas tik lapija didesne. Pirkau tiesiog vasarinius cesnakus ir nemazam kieky pasitaiko keliolika tokiu svoguneliu. Kaip speju jie uzauge is mazu skilteliu praeitais metais.
  14. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    Nebutu geda del zoliu,tai ir foto buciau imetes ,sioj vietoj nesusitvarkau (visa technika - kapliukas). Kaip jus sugebat zoles dideliuose laukuose isnaikint,kad jusu ikeltose foto nelabai matau zoliu ne tik tarpuvagiuose,bet net tarp cesnaku? Kaip daznai ir kokiom priemonem?
  15. Čipolinas

    Česnaku auginimas

    Flavor negavau, bet pats sodinau lietuviskas vasarines is triju zmoniu pirktas rusis (gana smulkius gavau). Isrusiaves susodinau dideles skilteles, zymiai mazesnes ir pacias maziausias. Siai dienai labai aiskiai visi cesnakai skiriasi, stambiausius stiebus ir apie 6 lapus turi is dideliu skilteliu sodinti cesnakai, apie 15 cm aukscio. Is mazesniu skilteliu isaugo kiek smulkesni ir apie 4 lapus turintys.Is maziausiu - mazi dar. Gliaudydamas esu atrinkes ir 1 vaga pasodines is vienaskilciu svoguneliu (dydziu jie pralenkia didziausias sodintas skilteles), tai si viena vaga issiskiria is viso lauko cesnaku - stiebai stori, tamsiai zali turi 7-9 lapus (kaip mineti Flavor'ai) ir apie 20 cm.
×
×
  • Create New...