Jump to content

marcedo1

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario marcedo1 paskelbtas turinys

  1. sveiki . gal kam buvo toke problema mtz 1025 perjungent pavar nesustabdo dantraziu ??? ar imanoma kaska pareguluot ????koke problema galetu buti ?
  2. sveiki . norejau paklausti mtz 1025 kai gauna priekinis tiltas gauna daugiau apkrovos vazuojant adgal ir pradeda nebevaryti toks jausmas kaip kaskur prabuksuotu , kur galetu buti problema kaip sutvarkyti sita nesklanduma ???
  3. bet jai bluokuotu pastoviai tai tokio garso neturetu buti vistiek , bet aisku pradesiu nuo blokiruotes ir soniniu gal ten koks guolis pabirejo .
  4. sveiki kolegos , reike pagalbos , beda toke 1025 sukant posuki pradeda trasketi kaskas deze bet tik sukant posuki tiesiai vazuojant viskas tvarkoje , beje sukant atrodo kad noretu abudu ratai suktis bet praslysta , koke liga galetu buti gal kam yra teke susidurti , gal planitarke ar su blokiracija kaskas netvarkoje??????
  5. idomu koki pilti i deze nes ten su centrafuga stovi .
  6. tai koke alyva pilti i deze ir i varikli ??????
  7. sveiki , gal kas galit tiksliai pasakyt kokius tepalus pilti i 1025 , varykli ir i deze palei gamintojo reikalavimus ?/?
  8. mtz 920 turbo . nuspaudus gaza meta juoda duma kas galetu buti ?? siurblys blogai sureguluotas ? ar turbo problemos ???
  9. konplektacija gera kaip viskas ir tvarkoje bet kazin kaip uzlaikytas cia jau tik vietoj eitu paziureti , kazin ar relios moto valandos cia ?
  10. o ar buna su reversu pirmyn ar adgal ??
  11. aisku, bu bet manau kos 920 ar ten 1020 su pastiprinta hidraulika 3 korpusu apvercema turetu traukti neblogai
  12. teisingai sakai sunku surasti geram stovi ir su visais navarotais , bet neskubu tai bandysiu pajieskoti , o nauja buvai pirkes ar deveta ??
  13. (pastiprinta pakaba ) kas i ja ieina ? o pas katru sankaba geresne nes girdejau pas 4 begiu sistemoje dviguba sankaba ? nes reliai diguba stipresne bet kad ir paprasta gan neblogai laiko ?
  14. man tai viskas patinka , as tik prasau patarimu ir klausiu klausimu ir tikuosi is patyrusiu zmoniu ju gauti . jaigu turite patarimu mielas pone * varatoke* prasome patarkite ,
  15. Jaguar08 aciu uz protinga atcakima ukdavidas nu matai cia ir taip aisku kad man reike su monobloku cia dar nei vienas tavo patarimas nepadeda . man reike patarimu koks modelis geriau ir su koke pavaru deze kad ateity butu kuo maziau problemu jai pirkti tai viska apgalvojus .
  16. noreciau atcakimu is tu kurie turi mtz o tik isgalvotu nuomuoniu , man reike arti zeme su apvercemais plugais 3 korpusu , koks mtz modeliu varijantu man buto geriauses ? ir koke greiciu deze geresne ar 4 pavaru ar 9 ??
  17. sveiki padiekit issirinkti mtz modeli . dirbamos zemes 20h . bus reikalingas ir frontalinis krautumas . koks modelis patikimesnis butu ?? sneka kad 920 neblogas ?
×
×
  • Create New...