Jump to content

MTZ UK

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius MTZ UK

  1. 1 minute ago, Remse said:

    Aš su šiek tiek mažiau azoto gaunu tarp 7-8 t/ha. Ps.:  atmink, cia senbuviai labai netoleriantiski, ne taip paklausi is kart uzsipuola.

    Visiškai su jumis sutinku.Širdingas ačių  už išsamius atsakymus kurie sugebėjo atsakyt.O apie tuos senbuvius,tai paprasčiausiai pasirodė savo išprusimą,bet čia ir yra gryno lietuvio charakteris.

  2. Padėkit apsispręsti dėl tręšimo,kaip mėgėjui.Turiu pasėjęs 2,2 ha,ir galvoju tręšti taip pirmam -600kg salietros po kokių poros dienų 500kg sulfato ir pabaigoj krūmijimosi dar 500 kg salietros.Čia bendro svorio kiekiai paimta ne veklios medžiagos.Iš rudens buvo tręšta 500kg su kompleksinėm kažkokiom su daug p ir k.

  3. Sveiki nusipirkau starteriuka st362 i puskaciu pd10.Kas dejote patarkite kaip taisyklingai viska sujungti?Kraunu dabar akuma o paskui bandysiu jungti.Pradziai ant grindu noretusi pabandyt  susijungti.O rytoj gal desiu jau i puskaciu.Jungtuka pirkau pati paprasciausia kur tik ispaudi palaikai kol suka o atleidus uzgesta.Akuma naudosiu toki 77ah 12v 800a Tai tokio uzteks puskaciui pasukt?

    akumo per akis 55 ah.pajungimas kaip ir paprasto starterio

  4. bet ju ten liga yra kiek zinau, reiks kada atsisukti ta dangty ir paziureti, bet kiek pastebejau pradejo rasoti visos slangos prie kabinos kur antifryzas yra per sudurimus, gal spaudima koki sudaro, ir neiseina, nors dangtelis ant radiatoriaus nera pilnai uzsuktas

    o kam tada dangtelyje spyruokle ideta.

  5. Kitaiskas apie 180 lt kainuoja.O degima statai pirmiau ziuri i magneta kurio padeti skelia kibirksty.Tokioj padety ir pastatai dantraty.Nes jeigu kazkada butu buves atsileides kontaktu kumstelis gali but kad kibirksties skelimas bus ne12 valando.Jeigu viskas tvarkinga tai turetu skelti 12 valandoje

×
×
  • Create New...