Jump to content

mcblogiz

Nariai
  • Pranešimai

    71
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius mcblogiz

  1. On 2018-04-19 at 12:48, Giedriokas pranešimas:

    Persiprašau, nepaminėjau, kad į variklį ;) kažkaip manau į dėžę, tiltus rečiau tereikia, o kadangį pirkom traktoriuką pernai, o pardavėjas garantavo, kad visi skysčiai pakeisti (nors aš linkęs abejoti), kaip ir neskubu prie transmisijos lįsti, kol kas stebim tik lygį

    Supyliau 10W40 kažkokį furinį tepalą :D ir jau gal 80 valandų atbirbinau, tuojaus vėl reikės keisti :)

    https://www.amazon.co.uk/Comma-XFXS5L-X-FLOW-10W-40-Motor/dp/B00LPEROMW

  2. On 2018-03-06 at 11:40, ahheronas pranešimas:

    Sveiki visi, sugalvojau savo traktoriukui pasikeisti hidraulikos filtra, aisku ant filtro jokiu skaiciu nera, tai kur galeciau paieskot filtro? Traktoriuka pirkau is Kretingos, ten paskambinau tai liepe pasimatuoti skyles matmenis, kaina pasake apie 60 eur, ar cia neperdaug? Traktoriukas hinomoto cx16 visi agregatai kaip kubota aste,  tai gal kas patarsite kur isigyti, beje, ar galima butu pritaikyti koki variklio filtra, kad ir nuo automobilio?

    Kažkada Sharas rekomendavo Intercars, tai nuvariau ten su visais filtrais (tame tarpe ir oro) tai sunkvežimių skyriaus vadybininkas maloniai aptarnavo, viską surado, o oro filtro net kelias dienas ieškojo, bet rado pas tiekėjus. Sumokėjau už oro, hidraulikos ir tepalo filtrus gal 40 eur išviso :)

  3. prieš 6 minutes , vigintas pranešimas:

    As dariau elementariai,visa frontalini su visais mazgais ir tvirtinimais pasidariau is lentu,po to perkeliau ant metalo.Gal ir juokingai atrodo bet lenta lengviau pakoreguoti,galu gale ir ismesti,jei netinka

    man labiau patinka viską modeliuoti kompiuteriu, ypač kai yra galimybės išbandyti praktiškai viską. Tiek krautuvo eigą, tiek atsparumą apkrovoms :) 

  4. prieš 19 minutes , vigintas pranešimas:

    Savo frontala jau isbandziau visokiais rezimais,taigi turiu teise pakomentuoti;Prie kauso truksta dar vieno standumo vamzdzio.Siaip viskas gerai bet nera svarbios dalies-tvirtinimo remo

    Dėl standumo vamzdžio mintis teisinga :) Ačiū už pastebėjimą. Dėl tvirtinimo prie traktoriaus, kol kas nepriėjau prie brėžinių nes neturiu minties kaip tiksliai išmatuoti traktoriaus parametrus, skyles, tarpus ir t.t.

  5. Prieš 18 valandų, Vilius1122 pranešimas:

    Dronų rinką labai klesti ir kiekvieną dieną vis labiau tobulėja. Atsiranda vis daugiau įvairių galimybių, kaip panaudoti, tik atsiradusius bepiločius orlaivius. Žmonės juos naudoja filmavimui, fotografavimui, kiti  naudoja statybos darbų palengvinimui. Taip galima naudoti ir žemės ūkyje: daryti nuotraukas ir lyginti derlių su praeitų metų derliumi.
    Plačiau apie GoPro gamintojo Karma bepiločius orlaivius https://hero.lt/lt/bepilociai-orlaiviai/gopro-karma-dronas/
    DJI Gamintojo dronai tinka tiek laisvalaikiui, tiek darbui ūkyje:

    https://hero.lt/lt/bepilociai-orlaiviai/dji-mavic-pro/

    https://hero.lt/lt/bepilociai-orlaiviai/dji-phantom-4/

     

     

    Ačiū už pasiūlymą, bet pataisykit klaidas temos pavadinime :)

  6. 13 minutes ago, Sharas pranešimas:

    ten viskas dabar ant patenciometru, labai nepatikimas dalykas manau, del to geriause pasidaryt jungtuka nuo langu, spaudi kiek nori tiek ir juda , o per potencikus tik bedos bus , esme ten kaip radijos seno garso reguletorius , manau issidevi fiziskai vidus ir ate , o kai ju ten kruva kuris gatavas nesuprasi, mest lauk :) ir rubilnika kalt

    Aš tai mielu noru, bet kada nufotkinsiu koks ten laidų kuokštas :) Aš net nežinau kuris ir ką daro :) nes kiek sužiūrėjau į skirstytuvą iš valdymo bloko ateina lyg ir 4 laidai, o valdymo bloke stovi kažkokia dėžutė į kurią užlieti visi laidai iš paskirstytojo, daviklių ir valdymo klavišų. Reikės kada kirpti ir bandyti matuoti su testeriu kas ten ir kur darosi :)

  7. Dar pasiskūsiu :D jau kažkada minėjau, kad nei iš šio nei iš to persikreikia pakabinimo sistema (tas cilindras, kuris reguliuoja vieną šlaunį pats tai susitraukia, tai pilnai išlenda. Atjungiau visus daviklius ir pusę valdymo laidų, vistiek tas pats. Man jau šviečiasi, kad durniuoja pats elektrinis hidraulikos skirstytuvas arba kažkur yra prasitryne ar tiesiog nekontaktuoja kažkokie laidai.

     

  8. Prieš 13 valandų, vvilme pranešimas:

    Apvaziavau besirinkdamas nemazai pardaveju. Gringrasas, agroteksas neverti demesio. Litechnija ir traktoriukai24 rimciausi pardavejai. Litechnijoj brangu, traktoriukai24 didelis pasirinkimas ir kainos geriausios. Man aptarnavimas labai patiko, nesu as is tu kuriam reikia, kad apie mane sokinetu ir pasakas sektu. Matau daikta ir derinuosi kaina. Tinka imi, ne, vaziuoji toliau. Pas juos dideli srautai, todel nera ko noret, kad butu labai paslaugus. Bet kas liecia traktoriukus, tai didziausia pasiula Kubota. Pasiemiau uz tikrai gera kaina. Idejau 300 eur ir turiu kaip nauja. Ka su pardaveju sutarem viska padare (pakeite akumuliatoriu nauju, uzdejo frezai ratukus, bako kamsti uzdejo ir kuro filtra pakeite). Pats nevaziavau pasiimt, nusiunciau vairuotoja, netikejau, kad bus viskas padaryta, bet viskas buvo kas zadeta padaryta. Uzsiregistruot padejo, kiek skambinau visada atsiliepe ir konsultuodavo. Pirksiu kita, nesiblaskysiu ir vaziuosiu tik pas juos. 

    Reklama? p.s. prisiminiau apie šituos traktoriukus24 vieną istoriją. kai kažkada norėjau pirkti mulčerį, visus apskambinau pasikalbėti dėl kainų. Paskambinus šitiems gavau atsakymą, kad kaina pas juos pati geriausia ir pigiau niekur net negausiu ir neieškočiau. Tikslumo dėlei tas pats GEO gringrase kainavo 100 eurų pigiau.

  9. Bent jau yanmar'e yra visas blokas po sėdynę į kurį ateina magistralė iš siurblio. Atsuki tą magistralę nuo bloko, pajungi į frontalą, o frontalo grįžtama į bloką. PSIO, nereikia nieko pjaustyti ir gadinti :) Negerai taip? Savaime suprantama frontalo paskirstytojas turi praleisti pro save srautą.

     

  10. 10 valandas ago , Sharas said:

    o kaip ta tarpine laikysis prie tos vadinamos bortines nuluzusios dalies?  nebent perimetru virint bet tada detaliu nesutapimas bus , nes atsitrauks viskas , kaip matau guolis visu pirma nebus savo lizde , siaip kebli situacija ten gaunasi

    Tai juk yra skylės varžtams, o dėl išnešimo tai reikėtų nušlifuoti (5-8mm) (jeigu yra galimybė) špižines bortines dalis. Tik dar nevisai supratau kuri vieta patiria daugiausiai apkrovų ir kodėl jos lūžta. Manau, kad patobulinti konstrukciją įmanoma tik reikia detaliai žinoti ką tobulinti :)

    p.s. Peržiūrėjau keletą brėžinių internete. Sunkus reikalas :)

    http://www.tractorbynet.com/forums/files/kubota-owning-operating/179371d1285018957-4x4-kubota-front-axle-hub-axlefront1-jpg

     

  11. 25 minutes ago, Sharas said:

    raudona rupuze brangesne nei skaidri , ir kaikuriuore tikrai nors motelis tas pats bet vienam raudona kitam skaidri sviesi, matyt japonai pila pagal situacija kazka is akies, o siaip pas mus hansaflexe parduoda alyvas sitas , tiesa utenoj neturejo, tai tiketina ne visur ji bus

    Jeigu nieko tokio, kad raudonos likučiai susimaišys su geltona tai pirksiu geltoną :)

×
×
  • Create New...