Jump to content

LinasK

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Mažeikiai

LinasK pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Nemoku įkelti nuotraukų į foruma, gal kas galit parašyt kaip?
  2. Sveiki, Turiu parduoti naudotas tvirtas pastato konstrukcijas. Dvitėjinis profilis. Gruntuotos. Matmenys 6x15x24 (28) Varžtinis sujungimas,lengvai surenkamas. Kaina 6000 Eur. Jei ką domina rašykit, atsiūsiu nuotr.
  3. LinasK

    šinšilai

    Sveiki, Dėl šildymo aš pradžioj turiu atskirą namą kūrenama malkom,yra pora kombarių tai ten ir planuoju auginti. Nelabai randu koks yra šeimynio narvo 4+1 išmatavimas bendras. Nes kaip mačiau photo jis ten visas yra sujungtas. Gal kas galit parašyti tokio narvo matmenis? Kitas klausimas mano ūkis yra pvm mokėtojas. Ar čia kur klausei kainų yra su PVM ar plius PVM? Dar klausimas ar gerai pirkti visus patinus iš vieno ūkio, kaip dėl giminystės ryšių.?
  4. LinasK

    šinšilai

    Sveiki, O kokie to šeimyninio gardo matmenys. Pagal VMVT įsakymą rašo, kad rekomenduoja p- ne mažiau 50 L-ne mažiau 60, h - 35-40 kol kas. Radau intike Lenkijoje narvelius 120 zl apie 28 Eur. be jokių priedų, nežinau tiksl. kokie ten matmenys, plius aišku transportas kainuos. Na narvai manau normali kaina, bet chebra tai jau brangi. Apie kokie kiekį pradžioj Dariau galvoji, nuo kiek šeimų pradėsi? Aš tai galvoju pradžioj galvoju max 20 šeimų. Važiuosiu vasarį į Lodze, maža paroda pasižiūrėt įrangos ir kt. Tai grįžęs planuoju įsigijimą. Kokie tavo planai? Visgi manau reiktų kooperuotis pradžioj įsigyjant viską. Mano galva gardus galima pasidaryti pačiam, nes lenkai siūlo viską ir tinklą ,skabes, reples ir t.t. nemanau kad nebūtų pigiau, na nebent nėra tam laiko. Skaičiau vienam danų puslapi ,DANCHIN.de ,kad jie bandys laikyti šinšilas apie 12C temperatūroje , arba aš kažką ne taip supratau.
  5. LinasK

    šinšilai

    Na pilnai sutinku su sinsila. Pas mus LT taip jau yra. Bet kitose šalyse žmonės truputi atviresni, esu buvęs daugel įmonių jie maloniai viską aprodo paaiškiną, atsako į rūpimus klausimus. Nes supranta kad be patirties vis tiek nieko nepadarysi, kad ir kiek gautum informacijos visos jos nesukramtysi per vizitą. Vis gi tik savo patirtis duoda rezultatą. Mokomės iš savo klaidų. Bet nesinori pradėti nuo klaidų, svarbu išsiaiškinti kokie narveliai pagal matmenys geriausi šiai dienai, nes dar neatliktas iki galo gyvūnų gerovės tyrimas. Dabar nusipirksi standartą, žiūrėk po pusę metų jie neatitiks, ir turi vėl išlaidų. Mane tik vienas neramina kad įsigijus šeimas ir pradėjus auginti jos nenugaištų dėl netinkamo rūpinimosi, t.y. laikymo temperatūros, drėgmės santyk, ar nuo streso transportuojant į ūkį. Gal jas galima apdrausti? Pamenu kai paršiavosi I kiaulė tai žmoną net verkė, nes nežinojo ką čia daryti, o paskui ir per naujus apsiparšiavo ,ir naujus spėjom atšvęsti. Patirtis ir meilė gyvūnams turi būti. Apie pajamas nekalbu nes jos manau atsiras po kokių 3 metų. Matau Darius yra iš Lazdijų, skaičiau apie ūk. Romualdą Liaukevičių, jis tūrėjo didelį šinš. ūkį, paskui buvo ten bėdų jam, kažin ar jis dabar tęsia auginimą ar ne. Tu Dariau galėtum pasidomėti.
  6. LinasK

    šinšilai

    Laba diena, Čia dar vienas naujokas rašo. Taip pat planuoju pradėti auginti šinšilas. Turiu kiaulių ūkį, bet baigiu likviduoti dėl AKM grėsmės. Perskaičiau visus straipsnius ir forumus siejusius šinšilų auginimą. Informacijos ne daug, bet galima rasti. Bet to nepakanka pradžiai. Labai norėčiau susitikti su rimtesniu augintoju kuris laiko jas kelis metus. Nes iškilo daug klausimų dėl narvų, šinšilų šeimų Ir t.t. Parskaičiau šį forumą ir regisi augintojai nelabai dalinasi šia info, arba jų nėra forume. taip pogi matau kad Audrius iš Šiaulių irgi domisi, gal būtų naudinga pabendrauti, nes perkant narvus, šeimas, pašarus ir kt. nuo kiekio galima gauti geresnę kaina.
×
×
  • Create New...