Jump to content

simasd

Nariai
  • Pranešimai

    167
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius simasd

  1. prieš 7 minutes , manttys pranešimas:

    kiek zinau, net specialiai velina strobiko naudojima mieziuose, kad butu elastingesnis kotukas varpos ir neluztu greit..

    miežiu mas mane ir žieminių, ir vasarinių yra. tarpe buvo raspai ir pupos. mistika

    Žieminiai sudygę pavasarį irgi spėja subrandyt grūdą, pupas kai kulem miežiam iki kulimo truko geros sav nors prie corumo buvom targos idėją bet dar banga sudygo nauja po lietaus 

  2. Prieš 7 valandas, Sauklys pranešimas:

    Dar truputį prikelsiu temą, kažin gal attribut ką nors gelbėtų dėl tų miežių kviečiuose ar jau pozna per dideli tie miežiai, manttys buvai rašęs kad turėjai panašią problemą , bet susitaikei ir galiausiai kūlei ekstra su 8 procentais priemaišų. ?download.thumb.jpg.a29dc6f5a97a6644212abbe346df68dd.jpgmiez.thumb.jpg.429f3d830f991a13940a6387f2129c25.jpgmieziai.thumb.jpg.b34885dfcbb2be4eede3b16637370d7f.jpg

    Ir aš tokio gėrio turiu ir sėta po pupų, tai ant vėliavos strobiko daugiau įdėsiu gal jiems pradės varpos lūžinėt kai temsis kulimas tolin, yra gabalas purkstas rexade Max norma tai dzin jiem akuotai apsiraite ir tiek

  3. Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

    sake iki 0,6 medaxo naudoja, bet jau atrodo biski pereboras. pabandysiu tuos 0,4

    Užpernai 0,75 medax max ir pries akuotam lendant terplo 1l + syrex, finale kur prie stulpu nk negave 30cm aukštesni.           Šiemet baisus mieziai tai nk dar nedaviau.

  4. prieš 51 minutes , niino pranešimas:

    Falcon turiu su diskiniu ir strip till dirbimu. Kas uzknisa, tai jei akmenuota dirva dazniausiai i pirma disku eile  ilenda kumscio dydzio akmuo ir uzkerta diska, tai reikia laipiot ir ciut diska padauzt kad nukristu. Kazkas nedadirbta su tarpais. O taip viskas normaliai su trasu/seklos dozavimu.

    Mano compact liga tapati, šoninį zvaigzdinį diska visai numeciau o kai akmneni pasgauna kad nereiktu krapsyt islipus atbulom pastumu ir dazniausiai isbyra :) 

  5. Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

    nufotkino garantotai graziausia, tankumas retai buna kokio noris, dar visokiu nesamoniu ir rezultatas gerokai prastesnis, nei teorija..

    Deja vididutinioka fotkinau, graziausia vietom apie 15 ankščių, vietom išvis tik 4-6

  6. Prieš 6 valandas, Jaunasis pranešimas:

    sveiki cia manau ne pirmas su tokiu klausimu bet vistiek :D ka su tais kvietmieziais daryt :D buvo suskusta nuglifosuota pabiru aisku kai sausa didele dalis nesudygo pasijudino su sejamaja tai pridygo tu pabiru kai velnio tuose mieziuose :D ar kazin planuot jau jiems roundup pavasariui atejus ir set kazka kita ar tiketis geriausio kad kazkiek mieziai uzstelbs kviecius ir bus bent kiek proto ribose tu kvieciu  z.mieziuose?

    Kiek skaitos tas daug, pernai pasmane buvo antras aukštas tai kažkas iki 10% kviečių,  klaida padariau kad nuo kombaino vėžiau 17dregme gavos o kas garaže suversta už 4 dienų ir vėžta tie iki 14 nukrito ir žalumas dingo 

  7. prieš 43 minutes , regpud pranešimas:

    Na cia butu smagu isgirsti pasisakymus tu zmoniu, kurie cipavo traktorius ir kaip jiems keitesi kuro sanaudos.

    Čipavom nh t7 195s (purkštukai t6), prasukus ant stendo radom 176ag (lankstinuke 175ag),  dadejom iki 210ag. O su kuro sanaudom  faktas kad didėja, pirmai bako užtekdavo apie 12h dabar 11h.

×
×
  • Create New...