Jump to content

kbagdonas

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius kbagdonas

  1. prieš 1 minutę , manttys pranešimas:

    @kbagdonas dar patarimas bendrauti su jais emailais, geriausia nusiųsti nuotraukas (jei nepadarei). Nes kai šneki tik telefonu arba tete-a-tete, būna, kad žmonėms atmintis dingsta ir panašiai :) 

    Nuotraukos nusiūtos. Siūliau ir patiems atvažiuoti, pasižiūrėti. Įmone davė nusiskundimu anketa užpildyti. Tai dabar svarsto kokia kompensacija duoti. Kad nelikčiau durniaus vietoj klausiu patarimu.

  2. prieš 4 minutes , JCB pranešimas:

    Jei 2017 metų sėklą sėjai 2019m, tai pilna programa turėtų apmokėti nuostolius, ne tik sėjos, trąšų ir darbų, bet ir prarasto derliaus apie dvi tonas nuo hektaro. Nebent dirbi iš idėjos, tai galima ir švelniau. Nes reikia nepamiršti, kad jei tu jiem neįvykdytum sutarties ar atvežtum grūdų ne pagal jų "standartus", tave pilna programa rauktų.

    Jeigu piktuoju, tai taip ir prašysiu. 

  3. prieš 1 minutę , Ukmin pranešimas:

    Jokia čia antireklama .... tiesiog kitas pirkdamas lb atkreips dėmesį. Nu, bet jeigu nenori tai nenori sakyt ;) 

    Dabar vyksta derybos dėl kompensacijos. Kai viskas pasibaigs parašysiu ir įmone ir kuom viskas baigėsi. Galiu pagirti tik vadybininką. Matosi kad žmogus stengiasi sutvarkyti šį jovalą. Ir kad ūkininkas liktu patenkintas.

  4. prieš 9 minutes , Uk. Jomantas pranešimas:

    Ar gali prisikabinti koks bitininkas jei purškiant rapse yra žydinčių piktžolių?

    Teoriškai,gali. Bet turėtų būti paskutinis asilas. Viena kita bitelė pasitaikys lauke. Bet tik viena kita. Pats esu bitininkas, tikrai neskusčiau del tokio nieko.

×
×
  • Create New...