Jump to content

kbagdonas

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kbagdonas paskelbtas turinys

  1. Nuotraukos nusiūtos. Siūliau ir patiems atvažiuoti, pasižiūrėti. Įmone davė nusiskundimu anketa užpildyti. Tai dabar svarsto kokia kompensacija duoti. Kad nelikčiau durniaus vietoj klausiu patarimu.
  2. Jeigu piktuoju, tai taip ir prašysiu.
  3. Parašyk visiems. Kur tokias nuolaidas gauni?
  4. Dabar vyksta derybos dėl kompensacijos. Kai viskas pasibaigs parašysiu ir įmone ir kuom viskas baigėsi. Galiu pagirti tik vadybininką. Matosi kad žmogus stengiasi sutvarkyti šį jovalą. Ir kad ūkininkas liktu patenkintas.
  5. Nenoriu daryti anti reklamos. Visiems visko pasitaiko. Įmone juk tik perparduoda. Čia sėklininkui reik duot per kupra. Kai nesudygo, pasižiūrėjau etiketes ant maišų tai radau 2017 metus. Apsurdas kažkoks.
  6. Reikia patarimo. Pirkau sertifikuotą sėklą ir labai prastai sudygo, koks 40%. Tame pačiame lauke mano ūkinė sėkla sudygo gerai. Pareiškus pretenzijas pardavėjui, kompensuoja tik sėklą. Ar reikėtų reikalauti, kad padengtų darbų, trąšų išlaidas?
  7. kbagdonas

    zieminis rapsas

    Teoriškai,gali. Bet turėtų būti paskutinis asilas. Viena kita bitelė pasitaikys lauke. Bet tik viena kita. Pats esu bitininkas, tikrai neskusčiau del tokio nieko.
  8. kbagdonas

    bitininkyste

    Bičiuliai bitės nekanda, o gelia.
×
×
  • Create New...