Jump to content

Vytas02

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Vytas02 paskelbtas turinys

  1. Vytas02

    D3000

    Sveiki, Kur perkate tepalo filtra kazin lytagroje yra. Gal kas koda zinot filtro variklis 3 cilndru D-3000, taip pat koki tepala geriau pilti ir kiek jo reik.
  2. Sveiki, Tokia problema atsirado gal kas būsit susidūrę. Presas daro tik mažus rulonus nereguoja į reguliavima dydžio nesvarbu kokį nustatai dydi.
  3. Taip špagata automatiškai paduoda pypteli ir tada vidurinė lemput dega ištisai kol viniojamas špagatas. Tik kažin ka reiškia tas šauktukas kai blyksi gal kai pradeda blyksėti ta lemputė reikia paduoti špagata, nes tokia galimybe yra patraukus už svirtelės. Taip suspaudimas matos ant pačio rulono priekio db laikom kad būtų per vidurį žalio kad labai diržų netemtų.
  4. Gal atsiras turinčių tokį presą? Šiemet pirmi metai kaip dirbam su tokiu tai reiktų konsultacijos. Jungiasi du hidro šlangai vienas galo atidarymui kitas uždarymui kokoj padėti sukant ruloną turi buti hidraulio svirtys? Renkant šieną vidurinė lemputė pradeda blyksėti ka reiškia kai ji blyksi (gal kas negerai?), nes toliau renkant ji užsidega ir nebeblyksi pradeda špagata vinioti. Kokį laikot rulono suspaudiną kad neperetmtu diržų?
  5. Vytas02

    PRP 1,6 presas

    Jei tos detales kur dirzus prilaiko kad neislystu is metus rulona tai galima toj vietoj ideti 15mm diametro vamzduka. suploji galus pragrezi skyles ir prisuki. Arba variantas po kiekvieno rulono prikelti su ranka juos kad sulystu i vidu ir iskarto pagauna nebemeta lauk sieno.
  6. Sveiki vyrai. Gal pagelbesit kame beda su reguliavimu kad ant sietu varo siaudus ir uzsikisa ir visutinis ir apatinis sietasbe to ir i bunkeri eina siuadu galai vejo mentes nustatytos ant 2 padeties bugno apsukos apie 1300 . kombainas D3000.
×
×
  • Create New...