Jump to content

valdas14

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario valdas14 paskelbtas turinys

  1. valdas14

    Česnaku auginimas

    Nu as pries pora savaiciu pasodinau,bet ziurint i oru prognozes,as dabar noreciau buti pasodines
  2. valdas14

    Česnaku auginimas

    As pries menesi pradedu,nes kiekis nemazas, tai kaip turiu laiko pagliaudenu ir laikau patalpoje su pravirais langais,kolkas pasiteisino aisku nelaikyk kokiose kibiruose arda induose per kuriuos cesnakas negali kvepuot ,geriausiai papylus nestoru sluoksniu ar tinklinuose maisiukuose po 8kg pvz
  3. valdas14

    Česnaku auginimas

    super!!! o kiek jus dziovinat nes kiek is foto matau mano dziovinimo principas toks pat ) net nusisypsojau,kad taip pataikiau!
  4. valdas14

    Česnaku auginimas

    Ryt pabandysiu net pafilmuot ir jau rytoj bus matyt darbe ar isvis verta foto deti,bet pabandymas pavyko tikiuosi nenuvils!!!
  5. valdas14

    Česnaku auginimas

    Na as savo ziedus pradejau skabyti pries tris savaites dar veliau perejau, nuskabiau veliau isdygusius ir praleistus,jei jusu dabar tik pasirode aisku dar jusu anksti kast,pirmadieni bandziau padarga cesnaku kasimui tai tikrai neblogi tokiems sausiems metams, o baigti kast planuojiu liepos gale,kad nesuskilinetu,jei mazas plotas butu dar laukciau savaite Idomu gl kas turi informacijos apie kasimo laika po ziedu pasirodymo.
  6. valdas14

    Česnaku auginimas

    nu as ziedus pradejau skabyt pries tris savaites dar paskui perejau karta,nuskyniau praleistus ir veliau isdygusius,dydis tai ka zinau normaliai jau,kaip tokiems sausiems metams,na kiek kasiau visada liepos vidurys toks optimalus varijantas,o uzbaigt planuojiu liepo gale nu tai kaip ir normaliai pagal mane Na jei jus dabar ziedus tik skabet aisku pas jus kitaip,po triju kokiu savaiteliu manau
  7. valdas14

    Česnaku auginimas

    cia kiek supratau sia informacija nelabai dalinasi,kartais ir apie auginima neviska gali ispesti,bet tokie kontakteliai aisku nepamaisytu
  8. valdas14

    Česnaku auginimas

    Na as jau pirmadieni planuoju i vagytes eiti,plotas nemazas tai manau bus pats tas!
  9. valdas14

    Česnaku auginimas

    G al kas patartu is patirties koki padrga geriau pirkti cesnaku kasimui!!!!
  10. valdas14

    Česnaku auginimas

    siaip feniksas pries zolems sudygstant purskiamas pasuk i kedainiu litagra prakonsultuos,kad blogiau nebutu
  11. valdas14

    Česnaku auginimas

    as su feniksu ravejau kolkas zoles neauga,tik reika momenta pataikyt ,ora ir viska pagal instrukcija padaryt,asku dar pas mane dekingas prieselis ir zeme dirbama
  12. valdas14

    Česnaku auginimas

    As pirkau seklai taip pat is keletos ir mazdaug puse ju sake neaugins daugiau net techniko siule
  13. Man kaip pradedanciam truko senu forumo vilku nors siaip kas aplink kauna gyvena dauguma atvyko,starkestas manau idealus forumo dalyvis ir siaip cesnaku didelis entuziastas dalinasi patirtim,turi teigiama poziuri i auginima nu pagarba,su juo ir pries kiniecius pakovosim siaip viskas labai gerai
  14. o vynas koks Irkos !!! as nepasiruoses atejau tai soriukas kita kart gal kad i tema riktu pasiruosti alaus ir duonos su cesnaku ))
  15. valdas14

    Česnaku auginimas

    zinau kas dziovina be laisku sutvarko juos pilnai ir tada dziovina,pliusas,kad vienu kartu viska padarai,bet yra kitu niuansu.
  16. valdas14

    Česnaku auginimas

    planuoju deti viena sluoksni cesnaku ,keliais sluoksniais tik jiems isdziuvus,sandeliavimui, po stogu lauke manau dziovint. Teko foto matyt kaip profesionalioje dziovykloja su ventilitorium dezutes pilnai uzpildytos,bet taip nerizikuosiu ))
  17. valdas14

    Česnaku auginimas

    na jos kiauros su skylutem plastikines dezutes,sudedi i jas cesnakus,o dezutes viena ant kitos,taip ir dziusta ir veliau jiuiose sandeliuoji.
  18. valdas14

    Česnaku auginimas

    kas dziovinat cesnakus plastikinese dezutese,kiek zinau gan populerus budas ? kaip pavyksta??? ir gal zinot kur kaune kokiu naudotu galima gauti?
  19. valdas14

    Česnaku auginimas

    dekui uz informacija jei ne ligu baime manau vertetu.
  20. manau visiem tinkancios dienos ir valandos nerasim aisku butu puiku visus pamatyt,ties iog skelbiam ta suitikima,o jau po to bandom prisitaikyt.
  21. valdas14

    Česnaku auginimas

    gal skaiciavai darbo laika ir siaudu kieki pvz vienam arui???
  22. valdas14

    Česnaku auginimas

    jei kaune kur ne per nakti,mnau buciau.
  23. valdas14

    Česnaku auginimas

    neblogas buvo,vertejo tik va reikejo begti,kaip pats idomumas prasidejo-cesnaku asociacijos kurimas. Tai galima stoti ar rinkot pirmininka.
  24. valdas14

    Česnaku auginimas

    mokamas ar reklaminis su arbatele ;]
  25. valdas14

    Česnaku auginimas

    kaip manot daviau npk is rudens,o dabar i gala men salietros??!
×
×
  • Create New...