Jump to content

Vidmantas_LT

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Vidmantas_LT paskelbtas turinys

  1. Sveiki. Ištiko mūsų kombaina problema. Pjaunamosios dalgis pilnai nesuvaikšto tarp priešpeiliu, to pasekoje sunkiai pjauna . Niekaip nerandu kame šaknys. Gal įmanoma kaip nors ten sureguliuoti?
  2. Sveiki. Ar norint pajungti orinius stabdžius 2pts4 yra reikalingas oro bakelis mtz traktoriuje ar ne? Nes kai dėjo krautuvą jį nuėmė.
  3. tai John deere nėra konkurentas lenkiškam metal fach, bent mano metal fach z 562 prese to padaryti neįmanoma
  4. Valakinis Ten tos skylės reguliuoja rulono kietumą, o jei bugninis presas tai dydžio pakeisti nelabai įmanoma
  5. šiaip turėtu būti bent pas mane buvo. kultivatorių iš auksarankių
  6. Nes mes pavasarį keitimės juos tai iš 4 tik vienas dar sukosi, bet ten keitimas man rodos tik vienmetis nes tepimas kažko nelabai padeda nelabai suprantu nes kiek žiūrėjau guolius tai ten tepimo taškas šiaip sau
  7. tipo prie volų nėra guolių?
  8. Sveiki. Pavasarį nusprendėm pirkti kultivatorių. Prieš tai turėjom lenkišką, bet jis buvo pirktas prie t25, todėl prie mtz jis mažas. Kokį patartumėte žiūrėti ir kur nežiūrėti, nes jų tikrai daug. Akys kryptsta link lietuviško RMG gamybos aro, todėl norėtusi žinoti jo privalumus ir trūkumus
  9. Grumstams trinti reikia greičio, bet šiaip mes dirbom be akėčių , tai trynė neblogai.
  10. Tems. Mes lygiai tokį pat turime. Žinoma, šlapesnėje dirvoje turės ką veikti, bet šiaip manau šis kultivatorius pats tas prie pupsiko. Mes jo turbūt atsisakysim nes įsigijom galingesnį traktorių todėl jis tapo per mažas.
  11. Sveiki. Neseniai įsigijom volvo 800, tad reikėtų pagalbos. Pagrindinį valdymą jau žinau, tik niekaip nesuprantu, ką rodo šalia sėdynės, ant šono esanti rodyklė, kiek supratau, norint joje padidinti ar sumažinti, yra atskira rankenėlė šalia lenktuvų ir pjaunamosios valdymo, taip pat norėčiau sužinoti, kokios jų silpnosios vietos. Foto:
×
×
  • Create New...