Jump to content

unicca

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius unicca

  1. Labas rytas,

    pradejo gelsti vasariniu cesnaku lapai, kas tai galetu buti? Rudeni zeme buvo tresta su gyvuliu meslu, o pavasari kai jau buvo 3 lapeliai, buvo tresta superfosfatu (20 kg/ 15a.)  http://s1167.photobucket.com/user/unicca2011/media/2e76d0d2-00ca-4060-81a1-d99bd4b73842_zpsxxrevpo0.jpg.html

    Gal galite patarti ka daryti???

    http://i1167.photobucket.com/albums/q634/unicca2011/caedbbdc-43b6-4dd7-bf9d-c799348a11a1_zps23reccjf.jpg

  2. Sveiki :) idomu cia visai paskaityti, kiekviena karta randu kazka naujo.

    Pries pora savaiciu (pirma karta) pasodinome vasariniu cesnaku virs 10 aru. Tresta buvo pries ziema, meslu ir gana nemazai. Savaitgali planuojame papurksti stompu tik kazin ar labai jau pades. Norejau paklausti, ar reikia kokiu papildomu trasu ar uztenka meslo?

    Del susitikimo tai butu aisku labai idomu paklausyti tu zmoniu kurie jau turi patirties, galetu pamokyti ir duoti naudingu patarimu, nes tarkim as grynai is forumo surinkau informcija del cesnaku sodinimo.

  3. Sveiki česnakininkai, visi kažkur dingę turbūt česnakus sodina :eusa-clap: ,mes jau pasodinom.Žemelė pakankamai išdžiūvusi, gerai išsidirbo tai ir nėr ko laukti.Gavom kvietimą į česnakų auginimo seminarą.Tai noriu pasidalinti ta informacija su visais.Seminaras vyks 2015 balandžio 2 d., LAMMC Sodininkystės ir daržininkystės institute, adresu: Kauno g. 30,Babtai, Kauno r.Tema ''Česnakų auginimas: veislių parinkimas,tręšimas, piktžolių, ligų ir kenkėjų kontrolė".Pradžia 9 val 30 min., pabaiga apie 14 val. Sudalyvaukim ir pasisemkim žinių.

     

    Tikrai neteko matyti parodoje česnakų.Ir išvis keista kodėl česnako tokios paprastos kultūros  neįmanoma nusipirkti sėklų parduotuvėse.Juk galiausiai iš tos pačios Lenkijos galėtų įvežti, pirkėjų manau tikrai netrūktų.Dabar turi verstis per galvą ieškoti iš kur gaut, juk pas mus vien "lietuviški''.

    Idomu, o i seminara galima vaziuoti visiems ar tik tiems kas gavo kvietimus?

×
×
  • Create New...