Jump to content

gangsteris

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius gangsteris

  1.  

    kadangi tenka pačiupinėti vieną kitą traktoriuką biški artimiau negu daugumai forumiečių tai galvojau sukurti naują temą (aišku, jeigu bus pageidavimas, kažką tokio ir padarysim) kai saka nuo a iki z

    o kol kas įmesiu vieną kitą nuotrauką, su kuo tenka susidurti gyvenime 

    tiesa, pykit nepykit spalvos ir gamintojo "nereklamuosiu"  :icon-cool:

    traktorius 130 AG, trūko švaistiklis

    apie 10000 val

    blokas neremontuojamas

    alkūninis neremontuojamas

    skirstymo velenėlis gabalais

    stumuoklis gabalais

    svaistiklis neaiskios formos

    alyvos siurblys gabalais

     
     
     
     
     
     

     

     

    blokus ir alkuninius dar ne tokius suremontuoja, nebent jau jai alkuninis puseu perluzes... 

  2. Teko truputi pavaziuot su hattatu  aukstesne pavara, tai jauciasi greiciu dežės kniaukimas, o zetoriaus ligtais ne. Palyginus komforta kabinoje, tai zetor graziau ir patogiau. kaip pavz zetoriaus reverso rankenele yra prie vairo kaireje puseje, tai zymiai patogiau kraunant rulonus. paskui nepatiko pas hattata tos hidraulio rankeneles prie galinio stiklo, labai nepatogioj vietoj. hattato kabinos apdaila prastesne nei zetoriaus . ir dar nepatiko galinio pricepo kėlimo cilindras, labai jau kudas ir vienas ,o pas zetoriu stovi 2 ir abu stori, tad jei noresi didelius svorius kilnot ,gali hattato kudas cilindriukas ir nepakelt.

    Ir dar ,ar pastebejote kad hattatas yra identiškas lenkiškam URSUS9014H

    , kazi katras nuo ko nukopijavo, o gal ir dalys tos pacios tinka?

     

     hattat taip pat ir valtru a seriju galini keltuva kelia ne vienas cilindras, pagrindinis kelimo cilindras yra hidraulo bake, o isoreja tai tik pagalbinis. to nezinant tai tikrai jau silpnai atrodo tas mazgas

  3.  rasiau laiska i se firma  www.bwg-machinery.com    

     

    del sios valtros t190   --       http://bwg-machinery.com/index.php?page=8&pid=170

    tai va jie ka atrase-

    We just associated with a big Company and we try to extend our business.
    We make some updates in the web, now you can find us on this web page:  www.bwg-machinery.com
     
    The price for the Valtra T190 is 5800 EURO + 500 EURO transport fees. 
     
    The machine  was recently inspected by our technical department and it's guaranteed in perfect working order.
    We are offering 12 month warranty , if by any reason you are not satisfied with it, we take it back and you get your money back, you will not be responsible for any delivery cost if this case apply.
     
    We want to inform you that for payment we accept only Bank Transfer, we don't deliver until payment is confirmed. 
    This is how we work and how we satisfied clients over the past 12 years, we are a very well known company in the United Kingdom  and Europe as well, if you are not satisfied with our terms we can sell it to someone else, we have plenty inquiries for it.
    If you want to place an order for the machine we need the following info before it can be processed:
     
     - Company Name:
     - Vat No:
     - Contact person name:
     - Delivery address (include some directions for the drivers):
     - Contact phone numbers:
     
     
    Once we have all these our financial department will start making the Proforma Invoice and Sale Contract, and will be emailed to you so we can move forward with our transaction.
    The next step will be to follow the Instructions from the Sale Contract and the make the payment in our Bank Account.
    As soon as we receive the payment confirmation and the Sale Contract signed, we will start the delivery process.
     
     
    We are awaiting your confirmation.
     kaip manote? manau suda mala jie ce? tipo uz 5800euru valtra nenudrosta. manau pravedus eurus ir kapiec nei euru nei aparato. gal kam teko susidurti?
  4. Įsiskaitykite, buvo įvardinta mano nuomonė, kokie Hattat ir LS minusai. Jeigu lygini LS su Belarusu, tai 952 bus net patogesnis, išskyrus kabinos elementus, dizainą, išvaizdą.

    Nepamiršk apie kokią traktorių klasę čia kalbama. Lyginami mažos klasės traktoriai. Kaip ir minėjau, Hattat modeliai tie patys Valtra A serijos, abu renkami Turkijoje. Ir tai ne tie patys Valtra N,T,S serijos, kaip tu lygini su Fendt. 

    tai Jusu nuomone servisai prasti?.  tikrai claas Nh nepigesnis islaikymas

  5. Hattat - Valtra, net nežiūrėčiau vien dėl atstovybės serviso, Ls jau atsikando zmones. Išlaikymas atsieis tau kaip už du tokius traktorius. Geriau Claas Axos arba NH TD. Pavaru 10/10 gyvenime tikrai pritruks, kad ir ka dirbant. Tad pasigalvociau del geresnes dezes, ypac jei dirbsi dar su frontaliniu. :)

    Patys pries 3metus Zetor Proxima ant 16ha ariamos pasiemem, dabar jau 40ha dirbame. Aptarnavimo kainos ir garantiniu buvome patenkinti. Ko ko galios per akis jau turi, gal tik komforto trukumas, ir apdailos tokios nera. 

    tai ka jau tu lygini LS traktoriu su valtra, net juokas paeme kai perskaiciau.   Ls tai tas pats beveik kas beleris patobulintas, truputi daugeu komforto, o taip tai tas pats š...  o valtra tai prilyginama fendui , fergusonui. 

  6. paemimo vamzdeli tai tikrai ejna isimti be problemu, tik klausimas ar jį reikia imti??pas senesnius modelius tai yra sietelis o pas situs tai jau kogero nera. pirmiau nusimoves nuo korpuso(filtro) slangute jai ejna lengvai prapust  su burna tai ten tikrai nebus. tada gali buti korpusas uzgrustas tai ta reik isiardyt paziuret ispust. siurbliukas tai kai uzpompuoja išsijungia. o jai degima išiungi ir vel ijungi tai vel jis pompuoja, taip ir turi buti viskas jame gerai. arba ID modulis uzlinkes, kai padirba variklis ir pradeda krustis, apsukas riboja... seip gereusias variantas tai kompa pasijunkt ir viskas bus aisku kame ce problemyte.

  7. ėmė su balkiniu tiltu, priekine pakaba, darbiniu velena priekyje, ir frontaliniu, toliau nesigilinau, bet va kumelių mažai, sakė nieko rimčiau kaip belarusas nepadirba, paskui čipavo ir kaip dabar nežinau, bet juo labai nesidžiaugia, sakė geriau būtu belarusą pasiėmes ir pinigų būtu likę, nu gailėjosi. aišku komfortas dirbti, bet arklių trūko. nebepamenu kokio galingumo ji ten

    tai nebalkinio tilto ir ner visi tokie balkiniai :) na pala tai ner ko peikt traktoriu jeigu jis tokios galios pats nusipirko, juk zinojo kiek arkliu perka, o svajoja kad dvigubai tems tokios galios kaip beleris  :D. beleris an to gerai, kad pats viska susiremontuoji, dalys pigios, tik chujovai kad sveikata parpjauni.

×
×
  • Create New...