Jump to content

mindziuz

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie mindziuz

  • Gimtadienis 07/26/1983

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male
  • Vietovė
    Alytus-Vilnius
  • Pomėgiai
    Auto, moto, technika, inžinerija, konstravimas.

Miestas

  • Miestas
    Alytus-Vilnius

mindziuz pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, darbštuoliai, Greitas klausimas, gal kas susidūrėt - pakeitus Dronningborg d7200 kratukus, paleidus kuliamą jie nebeprasukami. Kaista diržas, būksuoja ant skrėmulio. Rankomis sukant regis viskas sukasi kaip turi būti. Kame gali būti bėda? Keičiant kratukus, diržas nebuvo nuimtas, prieš tai kūlė be problemų, bet vienas kratukas lūžo, kitas įtrūko, todėl pakeisti buvo visi išėmus iš donoro kombaino. Gal kratukų keitimas nėra tik persukti ir viskas, gal yra koks sureguliavimas reikalingas? Ar svarbus koks eiliškumas ar panašiai? Ar tiesiog meistrai 'šūdarankiai' ir kažką netaip surinko? Pasidalinkite mintimis, ačiū!
  2. Sveiki, noriu pasiteirauti dėl D-240 alkūninio veleno. Keičiu grupę ir radau veleną nelabai jau gražų ties 3 ir 4 cilindrų kaklais. Atitinkamai ir švaistikliniai indėklai pavargę atrodo. Nepatinka man, bet klausimas - imt, šlifuot ar dar bandyt važiuot ir su tokiu jeigu tik indėklus naujus sudėti? Ar kaip tik sudėjus naujus indėklus juos užvels greit? Žr. paveiksliukus. Beje, velenas jau buvo matęs remontą, prieš kokius 15 metų buvo sudėti H2 remontiniai indėklai. Kažkaip niekur nemačiau pardavime trečio remonto indėklų? Gal jau tik išmest tokį veleną tektų. P.S. Ūkis nedidelis, daug darbo traktorius nematys. Itin ačiū už nuomones!
  3. Aciu uz mintis. Mano nuomone skyvelio padidinimas gal kiek ir padetu ties laisvom apsukom, bet isties tokio nuolatinio perkrovimo neturetu buti. Panasu, kad kaltas akumuliatorius. Nors jis ir buvo nupirktas naujas, bet panasu jog pakako ji perkrauti kelis kartus kad kazkas jame pagestu. Kodel taip manau? Ogi buvo nupirktas naujas belaruso generatorius. Su nauju visiskai tas pat - nuolatinis ikrovimas 25A stiprio srove. Et, gaila akumuliatoriaus. Beje, akumuliatorius jau ir nebeisikrauna. Nei nuo generatoriaus, nei nuo pakrovejo...
  4. As turiu panasia problema - krovimo sroves stipris visada uzsilenkes palei 25A, siek tiek daugiau apsuku ir jau 30A. Nesvarbu katik uzkurus ar pabirbinus ir pilnai pakrovus. Maniau, kad pakeitus krovimo relyte susitvarkys, bet deja, ne. Susitvarke tik krovimo itampa - neperlipa 14.7 volto. Pries tai ir voltu duodavo +18V. Na dabar su voltais kaip ir tvarkoje, bet vat amperai kaip virina viska taip virina. Ampermetras naujas, viskas su juo gerai. Akumuliatorius irgi beveik naujas. Pries tai buvusi tevukas jau "isvire" - krove kol uzvire ir issipute visas. Nuo tiek amperu iskepa visos lemputes, netgi krovimo linijos laidai syla. Beje, traktorius senolis MTZ-80, generatorius zigulio (artai maskviciaus), akumas 110Ah. Jokiu senoviniu rusisku krovimo reliu nebera. Generatorius su relyte prie jo -> ampermetras -> Akumas. 110Ah akuma krauti normaliomis salygomis ir teisingai reiketu 1/10 talpos stiprumo srove. Taigi ~11A. Masciau gal tas zigulio generas nepajegus aptarnauti tokios gan nemazos talpos akumo ir nuolat uzsiforsaves varo? Bandziau kabinti beveik mirusi, 74Ah akuma, tai krove 10A ji, kaip ir priklauso. Tik padedu 110Ah akuma ir kapiec, 25-30A. O gal ir naujam akume trukusi kokia "banke"? Kaip cia paaiskinti toki reiskini? Ir kaip ji isspresti? Aciu uz atsakymus!
×
×
  • Create New...